Alternate Première: Roman van der Werff als Zorro


Op woensdag 29 juni 2011 was de alternate premiere van Roman van der Werff als Zorro in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam.

Roman speelde eerder o.a. in de musicals Fame, Hair – De Musical , High School Musical en JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Op dit moment is Roman ook te zien in de musical Petticoat. Tijdens de televisie zoektocht naar de hoofdrol van Zorro begin dit jaar werd Roman tweede. Roman is nu de vaste vervanger van Tommie Christiaan.

Na afloop van de voorstelling hebben we Roman nog een aantal vragen kunnen stellen.

- Hoe vond je het vanavond zelf gaan?
“Het ging helemaal te gek! Ik had wel wat meer spanning dan normaal maar alles is goed gegaan. We hadden het eerste nummer gehad, het openingsnummer,

en dan loop je door de zaal en valt alle spanning langzaam van je af. Daarna is het gewoon lekker spelen. Loslaten en gaan!”

- Nog speciale scènes waar je tegenop zag of naar uitkeek?
“Ik keek niet echt tegen scènes op maar ik keek wel naar een aantal scènes uit. De eerste scene met Rene (René van Kooten als Ramon red.) vind ik superleuk om te doen. Het nummer dat ik zing in de cel vind ik zelf heel mooi en klein en natuurlijk de badkamerscène met Luisa! “

- En hoe ging het eindgevecht? Dat ziet er natuurlijk erg spectaculair uit!
“Ja, maar daar moet je altijd heel gefocust zijn. We nemen die scène iedere dag twee keer door omdat het best gevaarlijk is. Je kunt iemand echt verwonden met die zwaarden. Dus daar moet je echt goed gefocust zijn.

Ik heb in ieder geval genoten van de avond!”

Zorro is een avontuurlijke musicalervaring vol passie, humor en romantiek, omlijst met de authentieke Spaanse Flamenco en de aanstekelijke muziek van de Gipsy Kings, met alle bekende hits zoals ‘Bamboleo’, ‘Djobi Djoba’ en ‘Baila Me’. Geïnspireerd op het boek van Isabel Allende over de eerste echte gemaskerde held. Zorro is van 28 juni tot en met 10 juli 2011 te zien in het nieuwe Luxor Theater. Kaarten zijn verkrijgbaar via SeeTickets.

Fotograaf: Natascha Visser

Lees ook:Roman van der Werff vanavond Zorro
Lees ook:Monique van de Ven gastpanellid finale ‘Op Zoek naar Zorro’
Lees ook:Roman van der Werff toch te zien als Zorro
Lees ook:Tommie is Zorro!
Lees ook:‘Op Zoek naar Zorro’ stopt voor Mischa

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Alternate Première: Roman van der Werff als Zorro

  1. Anneke

    Dennis de Groot = nepgeile musicalnicht, las ik meerdere keren op het net. Wat een benaming!

      /   Reply  / 
    1. Marie

      Sjee, wat heeft dat nou hier mee te maken?

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>