Win een gesigneerd programmaboek van The Full Monty!

Op 2, 3 en 4 april is de musical The Full Monty met in de hoofdrollen onder meer Charly Luske, Ellen Evers en Bettina Berger een heel weekend te zien in theater De Meervaart in Amsterdam. Na afloop van de voorstellingen is er ook nog een afterparty. Om dit te vieren mogen wij 5 gesigneerde (door de hele cast!) programmaboekjes weggeven.

The Full Monty
De werkeloze arbeider Berry met grote financiële problemen gaat op zoek naar een bron van inkomsten. Als hij ziet hoe de vrouwen in de stad uit hun dak gaan bij een Chippendales-achtige voorstelling bedenkt hij samen met vijf mede-werkelozen een stripact. Er is alleen één klein probleem: de vijf werkeloze mannen zijn niet bepaald sexy. De enige manier om deze act te laten slagen, is om vrouwen naar binnen te lokken door hen te beloven dat ze zich écht helemaal blootgeven.

We volgen de zes heren in de aanloop naar de grote show: het instuderen van een choreografie, het trainen van hun lijven en het voor het eerst strippen in elkaars bijzijn. Maar ook zien we hoe ze ieder met problemen kampen die de economische crisis met zich meebrengt. Zo is de één onzeker over zijn lichaam, wringt de ander zich in alle bochten om geen gezichtsverlies te leiden en kampt weer een ander met zelfmoordneigingen. Met hilarische taferelen als gevolg en als eindresultaat, een act die elke vrouw in de stad zal willen zien. Want ook al zijn ze misschien niet perfect, zij zijn échte mannen en zullen, in tegenstelling tot alle andere acts, ‘The Full Monty’ gaan! Voor meer informatie kijk op de website www.ruuddegraaf.nl

Win een gesigneerd programmaboek!
Wij mogen maar liefst 5 (!) door de hele cast gesigneerde programmaboekjes weggeven. Wij zullen deze verloten onder degenen die kaarten hebben besteld voor de voorstelling op 2, 3 of 4 april in De Meervaart. Hoe doe je mee? Mail nadat je kaarten hebt besteld voor 30 maart a.s. het klantnummer van de Meervaart naar [email protected] ovv Full Monty Meervaart. Onder de inzendingen worden de gesigneerde programmaboeken verloot. Doe snel mee!

Lees ook:Slipjes op het podium bij The Full Monty
Lees ook:Blote mannen aan de kassa!
Lees ook:The Full Monty: Blote Mannen en… kroketten!
Lees ook:Korting op eerste try-outs The Full Monty!
Lees ook:The Full Monty veroorzaakte rel in Barneveld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>