Freek Bartels weer vrijgezel


Een kleine beetje gossipnieuws op Musicalblog.nl vandaag. Meldden we deze week nog dat de vriend van Freek Bartels, Vincent de Lusenet, uit de kleren gaat in The Full Monty en wat blijkt? De relatie tussen die twee is een week of twee geleden verbroken!

De drukke werkzaamheden van beide musicalsterren zou de breuk hebben veroorzaakt. Freek is momenteel natuurlijk te zien in Joseph en Vincent staat nog op de planken met Footloose.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Op zoek naar Mary Poppins: Rosalie
Lees ook:Charly Luske met vriend Freek Bartels uit de kleren!
Lees ook:Freek Bartels backstage bij ‘Op Zoek naar Mary Poppins’
Lees ook:Freek Bartels in Life & Cooking
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Bregje met Vincent de Lusenet

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Freek Bartels weer vrijgezel

  1. Marieke

    Ik vind het wel een beetje jammer dat jullie het nodig vinden dit als nieuws te brengen…..volgens mij is dit iets wat bij het privéleven van deze twee mannen hoort en dat hoeft toch echt niet aan de grote klok gehangen te worden..
    er is zoveel echt nieuws te brengen over musicals…echt veel beter om je op die dingen te concentreren!!!

      /   Reply  / 
    1. Stefanie

      Marieke, helemaal met je eens!!!

        /   Reply  / 
      1. Angel Mulder Auteur

        Omdat we zien dat veel mensen zoeken op Freek Bartels en zijn vriend (Vincent) dus, denken we dat veel mensen dit wel interesseert. Als veel lezers hier blijkbaar niet op zitten te wachten, dan laten we dat uiteraard achterwege. Maar aan de andere kant meldden we ook huwelijken en babies van musicalsterren en dit is ook onderdeel van het leven.

          /   Reply  / 
  2. Wickedlygirl

    Ik moet zeggen dat ik het wel een beetje eens ben met Marieke… Het meldden van baby’s en huwelijken vind ik toch wat anders dan dit nieuws. Ten eerste is de nieuwsmelding van de grootste roddelfabriek van Nederland (de Telegraaf) en ten tweede is het niet eens officieel bevestigd. En als mensen zoeken naar nieuws over Freek en zijn vriend (Vincent) dan hoeven ze daar niet veel moeite voor te doen… het hele internet staat er vol van. Ik vind het jammer dat jullie op zo’n proffecionele site als deze dit soort nieuws items plaatsen.

    gr Tessa

      /   Reply  / 
    1. Wickedlygirl

      lekker vol met typfouten maar er wordt waarschijnlijk wel begrepen wat ik bedoel!

        /   Reply  / 
  3. Helen

    Ach, dit nieuws moet kunnen. Het stoort me niet, maar het is natuurlijk al geen nieuws meer. Als je het nu als scoop kunt brengen, vind ik het nog een ander verhaal.

    Anyway, jij bent de redacteur en bepaalt dus wat er geplaatst wordt. Het is nu niet dat deze blog hoogstaande lectuur is ofzo.

    Verder complimenten voor de site.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>