Harry Slinger in Love Me Tender – All Shook Up


Kennen we zanger Harry Slinger nog? Hij had ooit hits met Drukwerk en gaat aankomend seizoen een belangrijke rol spelen in de musical All Shook Up – Love Me Tender. Hij zal hierin de rol van de Sheriff gaan vertolken.

Harry Slinger was eerder onder andere te zien in TiTaTovenaar en Anatevka. Slinger verwierf landelijke bekendheid als leadzanger van de popgroep ‘Drukwerk ‘(1980-1989) met het nummer ‘Je loog tegen mij’, dat zes weken lang aan de top stond van alle hitlijsten. Daarna volgden hits als ‘Marianneke’, ‘Schijn ’n lichie op mij’, ‘Hé Amsterdam’, ‘Lijn 10’ en ‘Carolien’. Hij speelde rollen in de tv-series In de Vlaamsche Pot en Baantjer en in de films Flodder en Nachtrit. In het theater was hij te zien in Een Schitterende Jongen, TiTaTovenaar, Het Heilig Vuur en in de minimusical Tusschen Dam en Rembrandtplein. Afgelopen seizoen speelde hij de rabbijn in Anatevka. Harry Slinger produceerde solo-CD’s als ‘Uit stilte geboren’ en ‘Het Juiste Spoor’. Slinger trad veel solo op en onder andere met het Friesk Jeugdharmonie Orkest.

Andere rollen in deze feelgoodmusical worden gespeeld door René van Kooten, Brigitte Heitzer, Fred Butter, Tommie Christiaan en Gemma van Eck. All Shook Up – Love me Tender is een nieuwe Nederlandse musical met de 25 grootste hitsongs van rocklegende Elvis Presley en beleeft haar Europese première op 22 november in Breda waarna de voorstelling te zien is in theaters door heel Nederland.

Lees ook:All Shook Up – Love Me Tender start repetities
Lees ook:Cast ‘All Shook Up’ gaat oliebollen bakken
Lees ook:Einde voor ‘All Shook Up – Love Me Tender’
Lees ook:Het is Rood, het Rijdt én het Swingt…
Lees ook:Daniëlle Veneman alternate Killer Queen in WWRY

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>