Cast ‘All Shook Up’ gaat oliebollen bakken


Aanstaande dinsdagmiddag 29 december om 15.00 uur gaat de cast van All Shook Up – Love Me Tender oliebollen bakken op het plein voor theater Orpheus in Apeldoorn. Alle castleden, waaronder Brigitte Heitzer, René van Kooten, Fred Butter en Tommie Christiaan zijn aanwezig. Het wordt een gezellige middag in Apeldoorn!

Het oliebollen eten is de aftrap van de serie voorstellingen van All Shook Up – Love Me Tender die van dinsdag 29 december 2009 tot en met 3 januari 2010 in Orpheus te zien is.

All Shook Up – Love Me Tender is een stoer en humoristisch verhaal over de mooie Natalie (Brigitte Heitzer) die verliefd wordt op macho Chad (René van Kooten). Een voorstelling met verrassende onverwachte liefdes ondersteund met de 25 grootste hits van “The King”, waaronder klassiekers als ‘Jailhouse Rock’, ‘A Little Less Conversation’ en ‘Can’t Help Falling in Love’. Zin om te komen? Kom dan dinsdagmiddag 29 december om 15.00 uur naar theater Orpheus te Apeldoorn!

Lees ook:Hoofdrol voor Rosalie de Jong!
Lees ook:Oliebollenpret met de cast van All Shook Up
Lees ook:All Shook Up – Love Me Tender start repetities
Lees ook:Tommie Christiaan krijgt rol in Love Me Tender
Lees ook:Jan Rot laat Elvis Nederlands zingen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Cast ‘All Shook Up’ gaat oliebollen bakken

  1. Pingback: Oliebollenpret met de cast van All Shook Up | Musical

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>