Jim de Groot versterkt cast musicalshow The Blues Brothers


EJB Entertainment maakt vandaag bekend dat Jim de Groot (1972) de hoofdrol van Elwood Blues zal vertolken in ‘the feel good musical show van het jaar’ The Blues Brothers. De originele West End show met de Londense cast doet dit najaar verschillende theaters door het hele land aan.

Jake (Brad Henshaw) en Elwood (Jim de Groot) Blues vormen het legendarische duo met hun bijzondere verschijning en gevoel voor show en entertainment.

Jim is erg enthousiast over zijn nieuwe hoofdrol:  “Ik hou erg van de muziek van The Blues Brothers en het lijkt me geweldig omiedere avond een swingend feest neer te zetten.” Jim de Groot speelde eerder onder andere in Nilsson, Hair, Fame, Rent, The Wiz, Route 66 en Vijf jaar met jou.

De originele West End productie met de Londense cast van The Blues Brothers Musical Show is van 8 oktober tot en met 22 november in de Nederlandse theaters te bewonderen.

Foto: Ruud Pos

Lees ook:Swingen met The Blues Brothers
Lees ook:Joseph sluit op 30 mei
Lees ook:Blue-zanger in Legally Blonde
Lees ook:Blaze een succes op West End
Lees ook:Win kaarten voor Soul & Disco Brothers in Carré!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>