Freek Bartels in Petticoat


Musicalster Freek Bartels heeft een nieuw contract getekend bij zijn werkgever Stage Entertainment. Hij zal nog minstens vier jaar aan Stage verbonden blijven. Zijn eerst volgende hoofdrol heeft hij ook alweer te pakken. Hij gaat Rogier spelen in de musical Petticoat, waarin hij naast Chantal Janzen zal schitterend. De musical is speciaal rond Chantal geschreven. Petticoat zal volgend najaar te zien zijn, maar voorlopig is Freek nog wel even druk met zijn rol van Joseph.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Chantal Janzen emotioneel bij première Petticoat
Lees ook:Musical Petticoat wordt tv-serie
Lees ook:Video: Perspresentatie musical Petticoat
Lees ook:Backstage bij ‘Petticoat’
Lees ook:Chantal gaat op zoek naar Freek

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Freek Bartels in Petticoat

  1. Daphne

    YAY!

      /   Reply  / 
  2. Laura

    Super! Heb er nou al zin in!

      /   Reply  / 
  3. sandra

    Dat dachten we allemaal al. Gaaf hoor voor Freek. Een nieuwe rol en een meerjarig contract. Hij heeft in ieder geval zijn toekomst veilig gesteld. Kunnen we nog jaren van deze ster genieten. Op naar Petticoat zou ik zo zeggen. Wordt helaas nog wel een jaar wachten. Hoop dat ze bij het MAG2010 een groot stuk laten zien van deze nieuwe musical.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>