Chantal Janzen emotioneel bij première Petticoat

Petticoat slot - foto: Angel MulderHet was een emotionele avond voor Chantal Janzen. Tijdens het slotapplaus van de musical Petticoat, waarvan de première zondagavond in Theater Carré in Amsterdam plaatsvond, kon Chantal haar tranen niet langer bedwingen. Ook na afloop hield Chantal het, bij het zien van bevriende collega’s en haar vriend Marco, niet droog.

De musical Petticoat werd speciaal geschreven voor hoofdrolspeelster Chantal Janzen en het was dan ook duidelijk een heel bijzondere avond voor haar. Morgen lees je op Musicalblog.nl meer over deze première en hebben we ook de nodige rode loper foto’s en meer voor je.

Chantal - foto: Angel Mulder

Foto’s: Angel Mulder

Lees ook:Backstage bij ‘Petticoat’
Lees ook:Musical Petticoat wordt tv-serie
Lees ook:Freek Bartels in Petticoat
Lees ook:Alternate première Brigitte Heitzer in ‘Petticoat’
Lees ook:Grootse première Wicked

1 Reacties // Reageer

One thought on “Chantal Janzen emotioneel bij première Petticoat

  1. Pingback: Petticoat maakt je blij | Musical

  2. rosalie

    echt, dit is zo’n ontroerende, grappige en mooie musical ! dat ze er geen film over hebben gemaakt, net als bij Ciske de Rat, snap ik dus echt niet ! Zou goede winst opleveren. Dit is trouwens toch een fenomeen ? Nog nooit voorgekomen, zelfs niet bij Simone Kleinsma !!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>