Pia Douwes wordt Killer Queen, Rene van Kooten in Zorro


Een onverwachtte toevoeging aan de cast van We Will Rock You. Niemand minder dan Pia Douwes wordt de Killerqueen. Douwes gaat dus onverwacht op de rocktour na de vele klassieke musicals waarin ze te zien was. Eerder werd al bekend dat John Vooijs in deze productie te zien zal zijn. Hij speelt de rol van Galileo.

Pia wordt de Killerqueen, de bazin van de planeet waar alle muziekinstrumenten zijn verboden. Ook is er al bekend wie de hoofdrollen in Zorro zullen gaan spelen. Ramon de slechterik in het drama zal worden gespeeld door René van Kooten en Lone van Roosendaal gaat de rol van de Spaanse schone Inez vertolken.

Kaarten voor We Will Rock You zijn al in de verkoop en zijn direct hier te bestellen.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Quiz!! Kun jij raden wie welke rol gaat spelen in Into The Woods?
Lees ook:Lone van Roosendaal en Rene van Kooten in Zorro
Lees ook:Christophe Haddad vervangt René van Kooten in ‘Zorro’
Lees ook:Zorro krijgt eigen postzegel!
Lees ook:Chatten met Lone van Roosendaal

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Pia Douwes wordt Killer Queen, Rene van Kooten in Zorro

  1. mar

    geweldig! , ik heb de musical in londen gezien, niemand zou het beter kunnen doen dan PIA! en anders natuurlijk simone kleinsma op de 2e plek natuurlijK!

      /   Reply  / 
  2. annelotte

    eerst moest ik heel erg lachen, want hier was ik nooit opgekomen, maar eigenlijk is pia er best geschikt voor! eigenlijk ideaal, ze heeft een superstem en is goed in het spelen van rare mensen dus dat komt helemaal goed. zo heel veel weet ik er niet van, van deze rol, dus weet iemand misschien hoe oud dit personage is en of ze veel gaat dansen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>