Preview: We Will Rock You

De productie We Will Rock You komt later dit jaar naar Nederland met daarin in ieder geval rollen voor John Vooijs en Pia Douwes. Om ons heen horen we geluiden dat men geen idee heeft wat men van deze productie moet verwachten. Daarom hebben wij wat beelden opgezocht van We Will Rock You in het buitenland om alvast een idee te krijgen. Hieronder de beelden van de cast in Toronto. Daaronder ook nog een video van “onze eigen” Willemijn Verkaik als Killer Queen (de rol die Pia op zich gaat nemen).  Enjoy!

Lees ook:Antje Monteiro wordt Killer Queen in WWRY
Lees ook:‘We Will Rock You’ naar de HMH
Lees ook:Antje Monteiro vanavond Killer Queen in WWRY
Lees ook:Danielle Veneman beleeft première als Killer Queen
Lees ook:Miniconcert ‘We Will Rock You’ in Antwerpen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Preview: We Will Rock You

  1. Peter

    Dames deze musical is jullie grote kans. Is jou man niet geintresseert in musical? Vindt hij het verwijft of voor vrouwen en homo’s? Dit is je kans om hem te bekeren. Als na de eerste Acte je al het gevoel krijgt dat je in een rockconcert bent binnengewaaid, dan krijg je het tegen het einde helemaal. Moeders neem je zonen mee en bind hen nu aan musical voor de rest van hun leven. Je zal er geen spijt van hebben.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>