Buiten baarmoederlijke zwangerschap voor Maaike Widdershoven

Groot drama voor Maaike Widdershoven en de producenten van Volendam de Musical! Musicalster Maaike Widdershoven, die momenteel te zien is in de try-outs van Volendam de Musical, kreeg gisteren aan het einde van de dag hevige pijn in haar buik en werd nog dezelfde avond met spoed opgenomen en geopereerd in het Haagse Bronovo Ziekenhuis. De oorzaak van de pijn bleek een buiten baarmoederlijke zwangerschap te zijn.

De spoedoperatie is goed verlopen en artistiek producent Hans Cornelissen heeft Widdershoven meteen vanochtend persoonlijk aan de telefoon gehad. Maaike Widdershoven zal komende week nog rust moeten houden. Zoals het er nu naar uitziet herneemt zij volgend weekend haar rol en zal ze de première op maandag 22 november in Zaandam spelen. De voorstelling gisteravond in Theater De Naald in Naaldwijk is ondanks het wegvallen van Maaike gewoon gespeeld. Actrice Hetty Feteris, die de understudy van Widdershoven is, heeft de rol met verve vertolkt en zal dit de komende week, tijdens de overige try-outs ook doen.

Lees ook:‘Volendam de Musical’ één dag in Volendam te zien
Lees ook:Maaike Widdershoven en Hilke Bierman in musical over Volendam
Lees ook:Preview: Volendam, de Musical
Lees ook:Een dochter voor Maaike Widdershoven
Lees ook:100 x Volendam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>