Jacques Vermeire in ‘Alice in Wonderland’

In de zomervakantie van 2011 brengt Studio 100 de splinternieuwe musical Alice in Wonderland met K3. Niemand minder dan de Vlaamse acteur Jacques Vermeire zal de rol van konijn spelen. Jacques en de meiden van K3 kennen elkaar erg goed van op de set van sitcom ‘Hallo K3’. Ze verheugen zich dan ook alle vier enorm op deze nieuwe samenwerking.

Jacques Vermeire: “De rol van konijn is uiteraard op mijn lijf geschreven ! Ik kijk heel erg uit naar deze musical. Het zal de allereerste keer zijn dat ik in een musical meespeel. Het feit dat Studio 100 drijvende kracht is achter deze musical is een hele geruststelling. Bovendien heb ik al het voorrecht om met de meisjes van K3 te mogen samenwerken en dat is altijd erg amusant. Dat belooft voor Alice in Wonderland!”

K3: “Wij vinden het super dat Jacques de rol van het konijn zal spelen. Dat wordt zeker lachen! Op de set van onze sitcom “Hallo K3” werken we ook nauw samen met Jacques en dat is altijd dolle pret. Bovendien is Jacques met zijn jarenlange ervaring een gevestigde waarde binnen televisiewereld. Wij kunnen van hem nog erg veel leren. Maar in de eerste plaats gaan we ons amuseren! We kijken er naar uit !”

Alice in Wonderland De musical is gebaseerd op het oorspronkelijke verhaal en belooft een zeer bijzondere en spectaculaire voorstelling te worden!
Alice in Wonderland is vanaf 30 juli 2011 tot en met 28 augustus 2011 in het World Forum Theater te Den Haag.

Lees ook:K3 in musical ‘Alice in Wonderland’
Lees ook:K3 krijgt gouden plaat voor musical Alice in Wonderland
Lees ook:31 juli Nederlandse premiere K3 musical ‘Alice in Wonderland’!
Lees ook:150 jaar na boek: nieuwe Alice in Wonderland op toneel
Lees ook:Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) presenteert Wonderland als kerstbootcamp!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>