Jack van Gelder understudy hoofdrol ‘The Producers’!

Voor Jack van Gelder gaat er een droom in vervulling .Hij gaat namelijk als understudy de rol van Max  Bialystock spelen in The Producers. Jack van Gelder heeft al vaker kleine rollen gespeeld in onder andere Mamma Mia en Les Miserables. Maar een hoofdrol heeft hij nog nooit gespeeld.

Jack van Gelder wordt de understudy van Johnny Kraaykamp jr die de rol van Max Bialystock de meeste avonden op zich zal nemen. Kraaykamp heeft zelf aangegeven de rol te zwaar te vinden om elke avond te spelen. Naast Jack van Geldergaat ook af en toe Dick van den Toorn de hoofdrol vertolken.

Overige rollen in The Producers worden gespeeld door onder andere Noortje Herlaar, Joey Schalker, Marcel Jonker en Jeremy Baker.

The Producers gaat over een aantal theaterproducenten die van de grootste flop allertijden proberen hier alsnog een succes van te maken. De musical was in het buitenland al erg succesvol en won onder andere in New York 12 Tony Awards. Vanaf oktober 2011 is The Producers in Nederland te zien!

Lees ook:Twijfel bij Jack van Gelder over rol in ‘The Producers’
Lees ook:Jack van Gelder gisteren voor het eerst Thenardier
Lees ook:Jack van Gelder wordt musicalster
Lees ook:Noortje Herlaar en Johnny Kraaijkamp in ‘The Producers’
Lees ook:‘De Producers’: Onderzoek naar reden van flop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>