Twijfel bij Jack van Gelder over rol in ‘The Producers’

Eerder berichtte wij al dat er voor Jack van Gelder  een droom in vervulling gaat. Als understudy gaat hij de rol van Max  Bialystock spelen in The Producers. Jack van Gelder heeft al vaker kleine rollen gespeeld in onder andere Mamma Mia en Les Miserables. Maar een hoofdrol heeft hij nog nooit gespeeld.
Nu twijfelt Jack toch over zijn rol in The Producers. De twijfel sloeg toe, toen Johnny Kraaijkamp liet weten dat dit ‘een van de zwaarste opdrachten is’ in 35 jaar.
Aan RTL Boulevard verteld Jack: “Het is nog steeds een droom om zo’n grote rol in een musical te hebben.” Als hij het doet, wil hij er wel voor 100% voor kunnen gaan. Op dit moment is Jack van Gelder in gesprek met regisseur Mark Wijn. Zij zullen dan beslissen of het wel haalbaar is voor beide partijen.

Overige rollen in The Producers worden gespeeld door onder andere Noortje Herlaar, Joey Schalker, Marcel Jonker en Jeremy Baker.
The Producers gaat over een aantal theaterproducenten die van de grootste flop aller tijden proberen hier alsnog een succes van te maken. De musical was in het buitenland al erg succesvol en won onder andere in New York 12 Tony Awards. Vanaf oktober 2011 is The Producers in Nederland te zien.

Lees ook:Jack van Gelder understudy hoofdrol ‘The Producers’!
Lees ook:Noortje Herlaar en Johnny Kraaijkamp in ‘The Producers’
Lees ook:Première van ‘The Producers’
Lees ook:Jack van Gelder wordt musicalster
Lees ook:Jack van Gelder gisteren voor het eerst Thenardier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>