Musicalster staat schizofreen op de planken

Waar hij normaal avond aan avond als leading man optreedt in de shows van Zissles op Aruba, heeft Jasper Taconis voor een korte periode het Happy Island verlaten om tijdens de derde editie van het Thrillerfestival in Zoetermeer in de huid van de Dr. Henry Jekyll en zijn alter-ego Mr. Edward Hyde te kruipen.

Deze musical van Harlekijn – talent Scouting & Theatrical Productions is exclusief te zien van 27 oktober tot en met 5 november 2011 in het theater van het Erasmus College in Zoetermeer. Na zijn opleiding tot artiest bij de Dutch Academy of Performing Arts in Zoetermeer speelde Jasper hoofdrollen in producties als Five guys named Moe van Impresariaat Ruud de Graaf en Chicago van Mark Vijn Theaterproducties om vervolgens te schitteren in shows op Aruba. Speciaal voor Jekyll & Hyde The Musical keert hij kortstondig terug naar Nederland om zijn versie van de gespleten persoonlijkheid neer te zetten.

De voorstelling Jekyll & Hyde The Musical van Harlekijn – Talent Scouting & Theatrical Productions wordt exclusief geproduceerd ter gelegenheid van de derde editie van het Thrillerfestival in Zoetermeer. De klassieke thriller krijgt een nieuwe bewerking onder regie van Barthel van Lint en choreografie van Mimi Vooijs.

Meer informatie, speellijst en kaarten www.jekyll-hyde.nl

Lees ook:The Witches of Eastwick met Joke de Kruijf en Jasper Taconis
Lees ook:Vampier zet tanden in Zoetermeer
Lees ook:Studenten DAPA steunen Haïti met benefietconcert
Lees ook:Wereldpremiere Nieuwland de musical in aantocht
Lees ook:Openluchttheater Zuiderpark decor voor magische voorstelling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>