Studenten DAPA steunen Haïti met benefietconcert

De musicalopleiding Dutch Academy of Performing Arts (DAPA) in Zoetermeer steunt de slachtoffers in Haïti. De opleiding Dance Artist Year 2, organiseert een benefietconcert voor de slachtoffers van het weeshuis in het plaatsje Jacmel, zo’n 70 kilometer van de hoofdstad Port-au-Prince. De volledige opbrengst van dit concert gaat direct naar het weeshuis, zodat de weeskinderen weer een toekomst kunnen opbouwen.

Lia van de Donk richtte in Jacmel, Haïti, een aantal jaar geleden een weeshuis op. Zij bood wezen een thuis en geborgenheid, totdat een aardbeving daar een einde aan maakte. Als door een wonder hebben de kinderen het allemaal overleefd, maar een thuis hebben zij niet meer. Zonder dak boven hun hoofd moeten zij op de puinhopen van hun veilige thuishaven proberen een nieuwe toekomst voor zichzelf te realiseren.

De tweedejaars studenten Dance Artist van DAPA zijn geraakt door het vele leed dat Haïti heeft getroffen. Dit leed heeft hen ertoe aangezet een grootscheepse hulpactie op te zetten om de kinderen te helpen. Met een benefietconcert willen deze studenten de toekomst voor de kinderen weer leefbaar maken. Zij zetten hun creativiteit en talent in om het leed van de kinderen op de kortst mogelijke termijn te verzachten.
In samenwerking met onder andere DAPA, NME foundation, NME events, Harlekijn – Talent Scouting & Theatrical Productions, Stadstheater Zoetermeer, ROC ID College, Art & Finish en Flowsound leggen zij de basis voor een succesvol benefietconcert. De inwoners van Zoetermeer en omgeving worden opgeroepen om dit bijzondere concert bij te wonen en daarmee de kinderen een toekomst te geven. Laat de wezen van Jacmel niet in de kou staan. Kom 20 februari naar het Stadstheater in Zoetermeer en steun hen!

Het benefietconcert vindt plaats op 20 februari aanstaande, in de grote zaal van het Stadstheater in Zoetermeer.
Het programma bestaat uit onder andere optredens van studenten van de DAPA, maar ook vele artiesten dragen hun steentje bij. Aanvullend werkt ook radiostation Qmusic mee. De volledige opbrengst van het concert, wordt direct overgemaakt naar stichting Nikki’s Friends, welke het totale bedrag aanwendt om de nieuwe toekomst van de wezen zeker te stellen. Kaarten kosten €20 per stuk en kunt u nu reserveren via www.stadstheater.nl of telefonisch via 079 – 342 75 65.

Lees ook:Musical acteurs voor War Child
Lees ook:Vampier zet tanden in Zoetermeer
Lees ook:Musicalster staat schizofreen op de planken
Lees ook:Benefietconcert met veel musicalsterren voor de Filipijnen
Lees ook:Benefietconcert met musicalsterren voor Haiti

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>