Cast ‘HEMA de Musical’ bekend

De cast van HEMA de Musical is bekend. Deze zal bestaan uit Anne-Mieke Ruyten, Joep Onderdelinden, Wimie Wilhelm, Laus Steenbeeke, Maaike Martens, Sytske van der Ster, Thomas Cammaert en Annelotte van Aarst. De productie zal vanaf september 2012 te zien zijn in de Nederlandse theaters.
Het verhaal van de musical is als volgt: In HEMA de musical zien we een dwarsdoorsnede van de Nederlandse samenleving. Het publiek maakt kennis met verschillende HEMA-medewerkers, onder wie Anja, al 20 jaar in dienst, die te maken krijgt met een midlifecrisis. Maar ook met Huibert van de fotoafdeling, de bijna 65-jarige Tilly van de gordijnen, de Turkse Yildiz van het gebak, de 17-jarige puberende Nancy en vele anderen. Ieder heeft zijn eigen verhaal, problemen en karakter. Eén ding is zeker: hoe verschillend ze ook zijn, samen zijn ze één team, door dik en dun. Alles wordt anders in het HEMA-filiaal met de komst van de nieuwe, Spaanstalige, stagiaire Ramona Fernandez. Het is voor haar heel belangrijk om in te burgeren in de Nederlandse samenleving. Waar kun je dat beter doen dan bij de HEMA? Zal zij uitvinden wat de ‘Nederlandse identiteit’ is?

Lees ook:Première: HEMA de Musical
Lees ook:Hema de Musical
Lees ook:Videoclip: HEMA de musical
Lees ook:Rookworst in de pauze?
Lees ook:Interactieve musical: ‘Lover or Loser’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>