Tessa van Tol is Ariel in ‘The Little Mermaid’

Zoals verwacht heeft Joop van den Ende Theaterproducties vandaag bekend gemaakt dat Tessa van Tol de rol van Ariel zal gaan spelen in The Little Mermaid. Ze zal in de hoofdrol opgaan naast Tommie Christiaan, die Prins Erik speelt.

Het was al enige tijd duidelijk dat Tessa de rol zou gaan spelen. Zo meldde ze onlangs dat ze deze week bekend zou gaan maken wat ze de komende periode zou gaan doen. Dit viel wel erg toevallig samen met de presentatie van Ariel van vanmiddag. Ook viel op Twitter te zien dat Tessa op dezelfde dag zowel het Twitter-account van Joop van den Ende Theaterproducties en Tommie Christiaan was gaan volgen. Voor ons was dat al 1 + 1…

De meeste mensen zullen Tessa Sunniva van Tol nog kennen van So You Wanna Be a Popstar, waarin zij in de finale nipt verloor van Maaike Jansen. Als kind speelde Tessa al hoofdrollen in diverse semiprofessionele musicalproducties, zoals ‘Dorothy’ in de musical De Tovenaar van OZ, de rol ‘Mary’ in de musical De Geheime Tuin en in professionele musicalproducties van Joop van den Ende zoals in de musical Sound of Music als Brigitta.

Nederland krijgt de Europese première van een geheel nieuwe versie van Disney’s The Little Mermaid. De première vindt plaats op zaterdag 12 mei in Martiniplaza in Groningen. Daarna zal de musical te zien zijn in de grotere theaters van Nederland.

Lees ook:Tessa Sunniva leert zwemmen voor The Little Mermaid
Lees ook:Joop van den Ende zoekt Ariel
Lees ook:Cast ‘The Little Mermaid’ geeft startsein voorstellingen Beatrix Theater
Lees ook:The Little Mermaid feestelijk in première
Lees ook:Cast The Little Mermaid presenteert zich

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>