Joop van den Ende zoekt Ariel

Joop van den Ende Theaterproducties zoekt voor de rol van Ariel in de nieuwe musicalproductie The Little Mermaid: Goede actrices met danskwaliteiten en sterkte zangstemmen tussen de 18 en 25 jaar.

Om te auditeren kun je je CV + foto e-mailen naar [email protected] (ook als je al in het bestand staat). Alleen als je CV aansluit bij de productie ontvang je een uitnodiging.

Er gaan sterke geruchten dat Tommie Christiaan de rol van prins Erik zal gaan spelen. Ook Ger Otte en Roberto de Groot zouden naar verluidt te zien zijn in de productie, maar officieel is nog niets bevestigd.

Lees ook:Roeien met The Little Mermaid
Lees ook:Cast The Little Mermaid presenteert zich
Lees ook:On Your Feet: Speelschema Jim & Tommie (december)
Lees ook:Tommie Christiaan wordt Prins Erik!
Lees ook:Laatste voorstelling ‘The Little Mermaid’ op 6 januari 2013

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Joop van den Ende zoekt Ariel

  1. emy

    ik kan dansen ik kan acteren en ik kan zingen en survivalen en paardrijden en ik zou graag auditie willen doen voor een film of voor een musical heeft iemand interesse?
    lies emy.
    P.S ik ben 11 jaar!

      /   Reply  / 
  2. Kirsten Berghorst

    hallo !
    ik ben Kirsten Berghorst , ik ben 11 jaar oud , en zal dolgraag een keer in eeen musical willen spelen ! Ik volg nu ook al 5 jaar musicallessen bij Fanwork ! . en zit nu daar ook in de talentclass, iedere zaterdag 3 uur les bij de franksandersacademie !. ik heb al wat ervaring , ; ik heb in de musical : De Klokkenluider van de notredame gespeeld , ik had een kinderrol. (Productie Fanwork ). En ben al een aantal keren op televisie geweest zoals bij “: De gilfactor ,Avastars en bij de schatkamer.

    Hopenlijk krijg ik nog wel wat te horen :) .

    Liefd, Kirsten !

      /   Reply  / 
  3. Cynthia Schmal

    Haaai,
    ik dans al sinds me 4e jaar bij Balletstudio Mirjam Ouwerkerk. En doe momenteel ballet,modern (heb streetdance/jazz gedaan).Elk jaar voeren bij een voorstelling op. In 2009 speelde in de hoofdrol Jasmine in de voorstelling ‘Ik wens’ of te wel ‘Aladdin’ in Stadstheater Zoetermeer. Ik wou al van kinds af aan in een musical spelen. Heb op school ongeveer een jaar drama/acteer lessen gehad. Vind dat ik zelf niet super kan zingen maar uhm hopelijk kan ik misschien een rolletje in de musical krijgen?

    Hopelijk hoor ik het nog.
    Groetjes, Cynthia.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Tommie Christiaan wordt Prins Erik! | Musical

  5. Chelsea

    Geachte heer,

    mijn naam is Chelsea Van den Eynde en ik ben op 28/08 17 jaar oud ik zou graag eens auditie doen voor uw mooie rol van Ariël. Ik volg al 3 jaar dansles en ik heb nog geen acteerlessen gehad maar ik speel wel de hele film ‘moulin rouge’ na.

    Met Vriendelijke Groeten
    Chelsea Van den Eynde

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>