Jim Bakkum speelt hoofdrol in Flashdance

JimMusicalproducent Albert Verlinde brengt komend seizoen de musical Flashdance op de planken. Het wordt een reizende musical die in het najaar en de winter door het hele land te zien is. Jim Bakkum gaat de rol van Nick spelen.

Nederland is een van de eerste landen waar Flashdance te zien is, nadat de musical in augustus 2013 op Broadway in première zal gaan.
Het stuk is gebaseerd op de gelijknamige film uit de jaren 80, die enorme hits als What a Feeling, Maniac en Love Rock & Roll voortbracht.

Het verhaal
Flashdance vertelt over een meisje dat een professionele danseres wil worden. Zij werkt overdag als lasser en ‘s avonds als danseres in een bar, maar droomt ervan om toegelaten te worden op een prestigieuze balletschool.

Jim speelde eerder al in de musicals Grease, Fame en Hairspray van Albert Verlinde. Vorig jaar speelde hij ook in de musical Wicked van Stage Entertainment.

Het is nog niet bekend wie verder deel gaat uitmaken van de cast. De dansers die mee gaan doen in de musical zijn allen deelnemers van het televisieprogramma So You Think You Can Dance.

Lees ook:Anouk Maas speelt hoofdrol in Flashdance
Lees ook:Ook Jantien Euwe in Flashdance
Lees ook:Ook Carry Tefsen in Flashdance
Lees ook:Joey Schalker in Flashdance
Lees ook:Hoofdrollen ‘Flashdance’ bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>