Ook Carry Tefsen in Flashdance

carryCarry Tefsen gaat de rol van oudere balletlerares Hannah spelen in de nieuwe musical van Albert Verlinde, Flashdance.
Twee jaar geleden beloofde de nu 74-jarige actrice nooit meer op het podium te staan. Gelukkig is ze daar nu op terug gekomen.

Zelf zegt ze daarover: ‘Deze rol is me op het lijf geschreven. Al van jongs af aan is dansen een passie van mij en ik kan me nog steeds goed bewegen. Ik kijk er naar uit om straks met al die jonge en talentvolle mensen te gaan werken.’

Flashdance vertelt over een meisje dat een professionele danseres wil worden. Zij werkt overdag als lasser en ‘s avonds als danseres in een bar, maar droomt ervan om toegelaten te worden op een prestigieuze balletschool.

Nederland is een van de eerste landen waar Flashdance te zien is nadat de musical in augustus 2013 op Broadway in première is gegaan. Een nieuw productieteam heeft de show volledig herschreven, opnieuw vormgegeven en er zijn nieuwe liedjes geschreven.

Carry Tefsen zal in het najaar te zien zijn naast Anouk Maas en Jim Bakkum.

Lees ook:Ook Jantien Euwe in Flashdance
Lees ook:Joey Schalker in Flashdance
Lees ook:Anouk Maas speelt hoofdrol in Flashdance
Lees ook:Jim Bakkum speelt hoofdrol in Flashdance
Lees ook:Première Flashdance: “Oh what a feeling!”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>