23e editie JEANS; Wings of Dreams

JEANS_optNa het succes van hun 22e editie ‘Dynamite’ brengt JEANS hun nieuwste editie op de planken met de titel: Wings of Dreams. Ook hierin krijgen jonge mensen met talent een professioneel podium en de kans om zich te bewijzen voor het grote theaterpubliek. Dit is dan ook de kracht van JEANS.

JEANS laat zich omschrijven als een met niets anders te vergelijken muzikale theatershow waarin acht jonge talenten, ondersteund door de vierkoppige band, nonstop de avond vullen met zang en dans van hoge kwaliteit. De energie van de castmembers en het brede repertoire, dat dit jaar wederom in een geheel eigen en modern jasje is gestoken, zorgen samen voor een unieke sfeer waardoor iedereen in de zaal een meezingmoment beleeft.  In elke voorstelling wordt gezongen èn gedanst. Daarnaast is elk castmember ook een volwaardig solist en sta je voortdurend in de schijnwerpers. JEANS blijft trouw aan haar principes als ‘kweekvijver van nieuw talent’ en geeft dit jaar twee jonge talenten, die nog niet zijn afgestudeerd, de kans om in een duo-bezetting een solistenrol te vervullen op het grote theaterpodium.

Wings of Dreams is een show vol met prachtige ballads, ontroerende duetten en energieke (pop)songs. Het is helemaal van deze tijd en is voor zowel het vaste, als het nieuwe publiek een show om van te dromen!

Cast & Creatives
Bennie Hölzken, Diederick Ensink, Nigel Brown (Idols en X-Factor), Tibisay Mercera, Tjindjara Metschendorp, Marije van Sonsbeek en Manon Prins. Gedeelde stageplek: Leon de Graaf en Charro-Nathan Tanamal.

De creatives van JEANS:
Musical Director – Bennie Top
Choreographer/Stage Director – Perry Dossett
Musical Assistant – Eileen Schilder

JEANS is te vanaf 7 oktober 2013 te zien in diverse theaters tot eind januari 2014.

Lees ook:Auditie Oproep: zangers/ dansers voor nieuw seizoen JEANS- Tropical Heat
Lees ook:JEANS zoekt JEANSKidz!
Lees ook:NME Summerschool uniek zomerproject vol zingen, dansen en acteren in Den Haag
Lees ook:Eerste aflevering van webserie Stalker online
Lees ook:Jonge dans- en zangtalenten gezocht: The TeenZ Company komt met unieke theatershow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>