NME Summerschool uniek zomerproject vol zingen, dansen en acteren in Den Haag

NMEDeze zomer van 25 tot en met 29 augustus 2014 organiseert de NME foundation samen met de Dutch Academy of Performing Arts een zomerkamp in het Koorenhuis in Den Haag. In vijf dagen tijd trainen talenten van 13 tot en met 17 jaar oud in zang, dans en spel om aan het einde van de week de spelen in de voorstelling “Grenzeloos”. In een week tijd wordt in het Koorenhuis in Den Haag onder professionele begeleiding een volledige minimusical met de deelnemers ingestudeerd. Aan het einde van de week wordt de voorstelling uitgevoerd en kan het publiek genieten van een gloednieuwe voorstelling. De NME Summerschool wordt gelanceerd op basis van vragen van jonge talenten uit Den Haag. Zij kunnen zich vanaf vandaag de komende twee weken aanmelden en daarmee een van de weinige plekken binnen de NME Summerschool en dus de cast van Grenzeloos bemachtigen.

NME Summerschool 2 halve grootteOp de website www.nme-foundation.nl kunnen jonge talenten zich direct aanmelden voor deelname aan de NME Summerschool. Bij deelname aan het project wordt in de laatste week van de zomervakantie een intensief traject doorlopen waarbij alle trainingen en repetities in zang, dans en spel worden gegeven. De optelsom van al het werk dat in deze grensverleggende week wordt verzet, resulteert op de laatste dag in de uitvoering van een minimusical in het Koorenhuis in Den Haag.

De trainingen en repetities binnen de NME Summerschool worden verzorgd door docenten van de NME foundation en de Dutch Academy of Performing Arts. Hiermee krijgen de talenten enerzijds de unieke mogelijkheid om in ultrakorte een productie op de planken te zetten, maar ook volgen zij professionele trainingen waarmee zij hun talenten verder ontwikkelen.
De NME foundation in samenwerking met de Dutch Academy of Performing Arts zorgen voor een inspirerende week samen met veel jonge talenten. Aanmelden voor de NME Summerschool en daarmee deelname aan de productie kan door een e-mail te sturen naar [email protected]!

Lees ook:NME foundation start audities voor talentvolle jongeren
Lees ook:Final Audition Call Musical Talent
Lees ook:Wereldpremiere Nieuwland de musical in aantocht
Lees ook:Sit Down! nieuwe productie van Dutch Junior Musical Academy
Lees ook:Musicalsterren doen Nederpop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>