Update: Theun Plantinga en Lisanne Schut nemen rollen over in Afblijven

TP en LSDoor de val van Michel Sorbach wordt zijn rol dit overgenomen door Theun Plantinga (Dribbel, Koekeloere, Koning van Katoren). Sorbachs elleboog raakte bij de val uit de kom. Die kon er niet meteen weer teruggezet worden zodat een operatie onvermijdelijk was. Inmiddels draagt de acteur zijn arm in een mitella en moet hij eerst herstellen. Of Sorbach op tijd herstelt is voor de premiere is nog niet bekend.

Renée de Gruijl, die in de voorstelling Fleur speelt, neemt de rol van Natascha Willems (Melissa) over. Zij heeft nog teveel last van haar knie door haar val op de stellage. Lisanne Schut (De Jantjes) gaat de rol van Fleur spelen. De cast is vandaag druk bezig geweest met Shaggy (Gregory Albertzoon) om de choreografie onder de knie te krijgen. Morgen wordt de voorstelling gespeeld in Veghel. Wat dit verder betekent voor Natascha voor de première is nog niet bekend.

Lees ook:Afblijven in première
Lees ook:Natascha Willems en Michel Sorbach gewond tijdens tweede try-out Afblijven
Lees ook:Cast van Afblijven nu compleet met Marco Hoving
Lees ook:Voorstelling vanavond van Afblijven afgelast
Lees ook:Musical ‘Afblijven’ van Carry Slee in het theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>