Chantal Janzen vanaf 2015 ook in Duitsland aan de slag voor SAT.1

chantaljanzenVanaf 2015 is musicalster Chantal Janzen niet alleen primetime te zien op  RTL 4 maar ook in Duitsland bij SAT.1. Zij zal daar meerdere grote shows gaan presenteren en dit combineren met haar huidige werkzaamheden bij RTL 4. Als eerste staat The Voice Kids op het programma.  In de lente van 2015 neemt Chantal, samen met haar Duitse collega Thore Schölermann het derde seizoen van dit ook in Duitsland immens populaire programma voor haar rekening.

Chantal Janzen was en is in diverse programma’s te zien: De Jongens Tegen De Meisjes, Beat The Best, Beatrix, met Hart en Ziel (februari 2014), Everybody Dance Now  (2013 en 2014), Divorce en de huidige kijkcijferhit Chantal Blijft Slapen (najaar 2014). Daarnaast is ze jurylid van Holland’s Got Talent, presenteerde zij het Gouden Televizier-Ring Gala van ‘08/’09/’10 en het Pink Ribbon Gala ‘08/’09. Dit jaar won Chantal de Zilveren Televizier-Ster Vrouw: de prijs voor televisievrouw van het jaar. Verder speelde zij in verschillende films (Pak van mijn Hart, Alles is Liefde, Soof) en schitterde ze in bekende musicals zoals Tarzan, Petticoat!, Wicked en Hij Gelooft in Mij. Chantal won de Conny Stuart Award – Beste Vrouwelijke Hoofdrol Groot voor Hij Gelooft In Mij, en tweemaal een John Kraaijkamp Musical Award voor Aanstormend Talent voor haar hoofdrol in Saturday Night Fever en Beste Vrouwelijke Bijrol in Crazy For You.

Foto: William Rutten

Lees ook:Elise Schaap wordt ook echtgenote van André Hazes in Hij Gelooft in Mij
Lees ook:100 kinderen zingen Hij Gelooft in Mij met Martijn Fischer en Chantal Janzen
Lees ook:It’s Wicked!
Lees ook:Hij Gelooft in Mij en Woef Side Story grote winnaars Musical Awards 2013
Lees ook:Wassen beeld Chantal Janzen onthuld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>