Wassen beeld Chantal Janzen onthuld


We meldden al eerder dat er een wassen beeld van Chantal Janzen zou komen en vanmiddag, dinsdag 15 december, was het dan zover; presentatrice, actrice en musicalster Chantal Janzen heeft haar wassen evenbeeld onthuld in Madame Tussauds. Chantal is de eerste Nederlandse musicalster met een beeld in de Amsterdamse attractie.

Het multi-talent Chantal Janzen is bij het grote publiek bekend als musicalster. Ze kan niet alleen zingen, dansen en acteren, maar heeft ook die ongrijpbare X-factor waardoor mensen graag naar haar kijken en met haar werken. De rol van de lieftallige Belle in Beauty and the Beast en Jane in Tarzan lijken haar op het lijf geschreven. Maar Chantal heeft meer in haar mars. In de afgelopen tien jaar tijd zette ze een serie hoofdrollen in musicals en films neer. Daarnaast is ze steeds vaker op televisie te zien. Eerst alleen als de aantrekkelijke presentatrice van amusementshows, daarna ook in programma’s waarin ze meer van zichzelf kan laten zien. Dankzij haar talent, haar veelzijdigheid en vooral haar populariteit is Chantal vanaf heden ook te bewonderen als wassen beeld in Madame Tussauds.

Foto: Madame Tussauds

Lees ook:Chantal Janzen in Madame Tussauds
Lees ook:Chantal Janzen vanaf 2015 ook in Duitsland aan de slag voor SAT.1
Lees ook:Ook Chantal Janzen met kerst
Lees ook:Chantal Janzen is zwanger!
Lees ook:Chantal Janzen showt James!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wassen beeld Chantal Janzen onthuld

  1. Mike

    Het beeld lijkt totaal niet op Chantal.

      /   Reply  / 
  2. JFJ Volkers

    Te veel eer voor Chantal Janzen.
    We vinden in Nederland mensen al heel snel goed en dan moeten ze ook als ze de 40 nog niet voorbij zijn een beeld krijgen.
    Er zijn wel andere Nederlanders met meer kwaliteiten die daar recht op zouden hebben (mochten ze überhaupt vereeuwigd willen worden…)!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>