Broadway hit Beautiful: The Carole King Musical verfilmt

Er zijn plannen om de Broadway musical Beautiful: The Carole King Musical te verfilmen. Dit nieuws werd bekend gemaakt op broadwayworld.com. Hollywoodster Tom Hanks zal de film samen met Gary Goetzman en Broadway producent Paul Blake gaan produceren.
Tom Hanks is niet onbekend met het produceren van musicalfilms. In 2008 kwam hij met de succesvolle verfilming van Mamma Mia! Deze film werd onder meer genomineerd voor  twee Golden Globes.

Beautiful: The Carole King Musical debuteerde in januari 2014 op Broadway. De musical vertelt het verhaal van Carole King, een muziek legende in vele toplijsten. Carole was een gemiddeld meisje met een buitengewoon talent. Ze vocht haar weg in de muziek industrie en verkocht haar eerste hit, Will You Love Me Tomorrow, op slechts zeventienjarige leeftijd. Tegen de tijd dat ze twintig was schreef ze nummer één hits voor de grootste acts in rock’n'roll, zoals The Drifters, The Shirelles, Aretha Franklin en The Monkees. Haar grootste uitdaging was echter om het eigen stem te vinden en eindelijk in de spotlights te treden.

Wanneer de film moet verschijnen is nog onduidelijk.

Lees ook:Winnaars Tony Awards 2014
Lees ook:The Lion King levert miljard dollar op
Lees ook:Nominaties Tony Awards bekend
Lees ook:Elton John weer naar Broadway
Lees ook:The Lion King: musical met hoogste omzet op Broadway

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>