Owen Schumacher in Chez Brood

 

Owen Schumacher

Owen Schumacher zal in de musical over Herman Brood zijn goede vriend Bart Chabot spelen. Dit maakte Bos Theaterproducties dinsdag bekend.

De echte Bart Chabot besloot dat er een theatershow over de Nederlandse Rockheld moest komen. Hij schreef het script voor de musical die in 2016 in première zal gaan. Het is geen toeval dat Chez Brood in dat jaar zal draaien, het is namelijk het Herman Brood-jaar, hij zou 70 jaar zijn geworden.

Herman Brood zal worden gespeeld door Stefan Rokebrand. Hij is onder andere bekend van zijn hoofdrol in Soldaat van Oranje. Het enige andere bekende cast-lid is koefnoen-ster Owen SchumacherSchumacher stond al vaker in het theater, maar dit wordt zijn eerste musical.
Verder zullen in de musical zijn vrouw, zijn moeder en goede vriend Jules Deelder een belangrijke rol spelen. Hiervan zijn de acteurs nog niet bekend.

Lees ook:Chez Brood: Tibor Lukács kruipt in huid van Jules Deelder
Lees ook:Herman Brood na vijftien jaar terug op de planken
Lees ook:Nieuwe single van Herman Brood gepresenteerd
Lees ook:Stefan Rokebrand vertolkt rol Herman Brood
Lees ook:“Koefnoen” gaat Spamalot doen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>