Gastartiesten 50e verjaardag Stanley Burleson zijn bekend

Musicalster Stanley Burleson, bekend van hoofdrollen in oa Joe de Musical, Elisabeth, Beauty and the Beast, Evita, La Cage Aux Folles en Miss Saigon, wordt dit najaar 50 en viert dit in het Amsterdamse DeLaMar Theater.
Burleson organiseert een eenmalig concert op 3 oktober voor zijn verjaardag. En dit doet hij niet alleen. Speciaal voor zijn verjaardag komen Freek Bartels, René van Kooten, Ivo Chundro en Carolina Dijkhuizen naar Amsterdam om samen met hem op het podium te staan. Versterkt door een live band brengen zij songs die bij Burleson aan het hart liggen. Verder wil de acteur middels diverse verhalen en anekdotes terugblikken op zijn bijna 30-jarige carrière.

Het concert is éénmalig te zien op 3 oktober in het DeLaMar Theater.
Voor informatie en tickets : www.delamar.nl

Lees ook:50e verjaardag Stanley Burleson in DeLaMar Theater
Lees ook:Simone Kleinsma, Jim Bakkum, Stanley Burleson, Carolina Dijkhuizen, Tony Neef en Vajèn van den Bosch in Musicals in Concert – Live on Tour
Lees ook:Musicalsterren in voorstelling ‘Vroeger of Later’
Lees ook:Willemijn Verkaik en Freek Bartels in uniek, eenmalig concert
Lees ook:Musicals in Concert: Jamai Loman en Celinde Schoenmaker toegevoegd aan sterren line-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>