Cast Sweeney Todd compleet voor tournee

Met Roberto de Groot, Jeroen C. Molenaar, Jessin Oulad-el-Hadj en Anouk Snel is de cast voor de landelijke tournee van Sweeney Todd compleet. Afgelopen jaar was de musical nog exclusief te zien in theater Het Zonnehuis. Wegens succes werd besloten om komend seizoen met de voorstelling op tournee te gaan.

Roberto de Groot, die eerder te zien was in onder andere Beauty and the Beast, Tijl Uilenspiegel en Evita gaat de rol van Rechter Turpin spelen. Jeroen C. Molenaar pakt, na zijn rol in The Bridges of Madison County,  voor de tweede keer op rij een rol bij Stichting Zonnehuis Muziektheater. Jeroen kruipt nu in de huid van Anthony Hope, die hopeloos verliefd is op Johanna (Michelle van de Ven), de pupil van Rechter Turpin.

Naast René van Kooten, Vera Mann en Marjolein Teepen die opnieuw de hoofdrollen voor hun rekening nemen, zijn ook Mitch Wolterink (Tobias), Wil van der Meer (Bode Bamford), Martijn van Baardewijk (Pirelli) en April van Amelsvoort (Jonas’ dochter) weer te zien in de musical. Jessin Oulad-el-Hadj en Anouk Snel maken de cast compleet.

De tour door Nederland begint op 6 september in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. De première vindt plaats op 10 september in het DeLaMar Theater.

Lees ook:Scènefoto’s van de musical thriller Sweeney Todd – The Demon Barber of Fleet Street
Lees ook:Efteling maakt tourcast bekend van Sprookjesmusical De Gelaarsde Kat
Lees ook:Sondheim’s Sweeney Todd met hoofdrol voor René van Kooten
Lees ook:Cast Sweeney Todd bekend
Lees ook:De Reisopera presenteert musical thriller Sweeney Todd met o.a. Sanne Wallis de Vries, Dale Duesing en Doris Baaten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>