Efteling maakt tourcast bekend van Sprookjesmusical De Gelaarsde Kat

Vanaf volgend theaterseizoen gaat De gelaarsde Kat op tournee. De Efteling heeft de cast aangekondigd van de tourversie van De gelaarsde Kat. Marcel Visscher gaat de rol van De gelaarsde Kat vertolken. Dick Cohen gaat meerdere rollen spelen; Kattenvrouw Agàta, Koning Christiaan van den Eerste de Tweede en Molenaar.

Nieuw zijn Nienke Latten die de rol van Prinses Tessa gaat spelen en Jeroen Molenaar in de rol van Molenaarszoon Bas. In het Efteling Theater speelde Vajèn van den Bosch de rol van Prinses Tessa en Soy Kroon was de Molenaarszoon.

Het essemble bestaat uit: Demi Kromheer, Demy Janssen, Eli ter Hart, Joey Leroy, Karin Hermsen, Pepijn Schwartz en Sharon Verdegem.

De vaste kindercast bestaat uit: Anke van Hal, Bob van de Weijdeven, Bridget Looijmans, Britta Caris, Derek Daal, Floor Brüggenwirth, Hugo Wagenmakers, Imahni Tsolakis, Isabel Diaferia, Jippe Beldman, Judith van der Wijst, Lisa Kipping, Mats Hoogland, Naomi Kipping, Nick van der Stroom, Rosanne van Abeelen, Ryk Helle, Thijs Stortelers, Valerie Lemon, Werner Lucas Spijkerman en Yara Korver. Naast de kindercast spelen iedere speeldag 20 kinderen gekleed als kat een eenmalige rol.

De tournee zal op zaterdag 14 oktober starten in Uden. Komend seizoen zal in het Efteling Theater de voorstelling Sprookjessprokkelaar de musical te zien zijn.

Lees ook:Prinsessenrol in musical De Gelaarsde Kat voor Vajèn van den Bosch
Lees ook:‘De gelaarsde Kat’ nieuwe sprookjesmusical Efteling
Lees ook:Cast ‘Sprookjessprokkelaar de musical’ start repetities in Efteling Theater
Lees ook:Efteling sprookjesmusical Pinokkio gaat het land in!
Lees ook:Cast Sweeney Todd compleet voor tournee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>