Afscheid Kathleen van K3 op 28 juni


Kathleen Aerts, die maandag tijdens een persconferentie aankondigde uit de populaire meidengroep K3 te stappen, zal voor de laatste maal met de andere twee K’s te zien zijn in Nederland op het Studio 100 Zomerfestival. Tijdens de achtste editie van dit familiefestijn op 27 en 28 juni 2009 zullen naast K3 ook alle andere bekende Studio 100 helden optreden.


Op 27 en 28 juni vindt in het Rotterdamse Ahoy voor de achtste maal het Studio 100 Zomerfestival plaats. Het belooft weer een spetterende familieshow te worden vol zang en dans van alle bekende Studio 100 figuren zoals Bumba, Samson & Gert, Piet Piraat, Kabouter Plop, Nienke van Het Huis Anubis en Mega Mindy.

Tijdens het Studio 100 Zomerfestival zal ook K3, zoals al eerder aangekondigd, gewoon optreden. De aankondiging dat Kathleen de groep na bijna elf jaar zal verlaten, betekent niet het einde van K3. Karen en Kristel kondigden tijdens de persconferentie aan gewoon door te gaan. In welke vorm dat gaat gebeuren, zal de komende weken duidelijk worden. Een afscheidsconcert zal er niet gaan komen. De optredens van K3 tijdens het Studio 100 Zomerfestival zullen dus de allerlaatsten zijn in de vertrouwde formatie Karen, Kristel en Kathleen.

Voor het Studio 100 Zomerfestival 2009 werden in korte tijd al enorm veel tickets verkocht. Wegens dit succes besloot Studio 100 om op zaterdagochtend 27 juni om 10.30 uur nog een extra show te openen. Naast deze show vinden zowel op zowel de zaterdag als de zondag shows plaats om 13.30 uur en 16.30 uur. Kaarten zijn al verkrijgbaar vanaf € 10,-.

Kaarten voor het Studio 100 Zomerfestival zijn te bestellen via Topticketline: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.) en www.topticketline.nl of Nationale Theater Kassa:  0900-9203 (€ 0,45 p.m.) en www.ntk.nl.

Lees ook:K3 presenteert Het Studio 100 Zomerfestival
Lees ook:Kathleen verlaat K3!
Lees ook:Decadent feesten op het Musical Awards Gala
Lees ook:Danny de Munk zingt duet met Kathleen
Lees ook:Video: Nick Pitera doet ‘Les Miserables’… in zijn eentje!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Afscheid Kathleen van K3 op 28 juni

  1. Pingback: Op zoek naar K | Glamour

  2. nikky

    jammer

      /   Reply  / 
  3. INGE

    jammer hoor
    maar jaaaaaaaaa
    tis echt jammer

    groetjes inge

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>