The Full Monty uit de kleren op Gay Pride!


Op zaterdag 1 augustus zal de mannelijke cast van The Full Monty, bestaande uit Charly Luske, Richard Spijkers, Vincent de Lusenet, Rogier Komproe, Zjon Smaal en Stan Limburg (vervanger van Han Oldigs) ’s avonds een optreden verzorgen op het Thorbeckeplein te Amsterdam tijdens de Gay Pride 2009. Het evenement op het Thorbeckeplein, Pink Liberty genaamd, zal na de botenparade de grootste publiekstrekker zijn van de Gay Pride.

Naast de cast van The Full Monty zullen er ook optredens zijn van o.a. Glennis Grace, Dutch Diva’s, Edwin, Danny Nicolay, Quincy en Mick Harren. De programmering is dit jaar in handen van EFE Productions. Voor de cast van The Full Monty zal dit hun eerste openbare optreden zijn waarbij ze opnieuw met de billen bloot zullen gaan! ‘We vinden het erg spannend om voor de eerste keer zo dicht bij deze doelgroep te staan. Gillende vrouwen zijn we wel aan gewend, maar aan mannen nog niet’, aldus de heren.

The Full Monty is vanaf 30 oktober 2009 t/m 3 april 2010 in de Nederlandse en Vlaamse theaters te zien. Op maandag 16 november 2009 gaat de musical in Stadsschouwburg Haarlem in première.
Voor de complete speellijst kijk op www.fullmontymusical.nl

Foto Charly Luske: Angel Mulder

Lees ook:Vanavond blote billen tijdens het Musical Awards Gala!
Lees ook:Charly Luske nog steeds last van zijn keel
Lees ook:Charly Luske met vriend Freek Bartels uit de kleren!
Lees ook:Win een gesigneerd programmaboek van The Full Monty!
Lees ook:Luske is zijn stem kwijt, The Full Monty gecancelled

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>