Musicalgirls in Concert

Op zoek naar Mary finalistes Bente van den Brand, Simone Breukink en Angenita van der Mee (zie foto) presenteren vrijdagavond 28 mei samen met musicalsterren Jamai, Roy van Iersel, Casey Francisco én een twintigmans bigband een uniek concert dat bestaat uit de mooiste bigband- en musicalsongs.

Het publiek wordt meegenomen in de wereld van musicals, bigbandmuziek en Op zoek naar Mary Poppins, live bij dit unieke theaterconcert! De grootste musicalhits van Broadway, hits van Michael Bublé, Phil Collins en Tom Jones én Nederlandstalige musicalklassiekers passeren de revue.

Bente speelde al eerder een hoofdrol in de hitmusical Tarzan en was te zien in het succesvolle programma Op zoek naar Mary Poppins. Samen met Simone en Angenita behoorde zij tot de beste tien Mary’s. Daarbij speelden deze jonge talenten ook al grote rollen in verschillende musicals als Oliver en de Sound of Music.

Roy van Iersel speelde hoofdrollen in de musicals Tarzan en Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Volgend seizoen speelt hij de hoofdrol in de hitmusical Legally Blonde.
Casey Francisco speelde hoofdrollen in de musicals Miss Saigon, Oliver, Rent, Titanic, 3 Musketiers, Jesus Christ Superstar, Beauty and the Beast, Fame en de Disney Musical Sing a Long.
Jamai is bekend van televisie en talloze musicals waarin hij speelde, waaronder Hello Dolly, de Wiz, Jesus Christ Superstar, Urinetown, Joseph en onlangs de Disney sing a long.

Kijk op deze website voor meer informatie!

Foto: Angel Mulder

Lees ook:John Vooijs en Maud niet bij Swing-in Harderwijk
Lees ook:Chatten met Casey Francisco!
Lees ook:Jesus Christ Superstar in Concert met Willemijn Verkaik en René van Kooten uitverkocht
Lees ook:Disney Musical Sing-a-Long start repetities
Lees ook:Alle namen Swing-in Harderwijk bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>