Pia Douwes op ‘Friends for Charity’

Onder andere Pia Douwes, Laura Vlasblom, Maya Hakvoort, Roberto de Groot, Paul Vaes en diverse sterren uit Jeans staan op 21 juni aanstaande op de planken om te strijden tegen kanker. Tijdens het ‘Friends 4 Charity’ benefietconcert zullen bekende artiesten uit de musicalwereld belangeloos optreden voor de Ingeborg Douwes Stichting. De avond staat in het teken staan van inspiratie. Ivo Niehe zal de presentatie verzorgen en de regie is in handen van welbekend regisseur Eddy Habbema.

Evert Douwes, voorzitter van de stichting vertelt: “Het is ontroerend om te zien dat zoveel artiesten zich belangeloos in willen zetten voor de Ingeborg Douwes Stichting. Middels een spetterend musicalbenefietconcert willen we aandacht vragen voor de psychosociale hulpverlening naar kankerpatiënten en hun omgeving, zodat de kwaliteit van het leven wordt versterkt, ook al is de prognose slecht.”

Het musicalbenefietconcert ‘Friends 4 Charity’ vindt plaats op 21 juni 2010 in theater Spant! te Bussum. Kaarten zijn te reserveren via de kassa van Spant!, te bereiken op het nummer 035 691 39 49.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Friends for Charity voorlopig uitgesteld
Lees ook:Els Ingeborg Smits overleden
Lees ook:Ernst Daniël Smid organiseert het Rozengala
Lees ook:OZNZ Jeroen en Dennis brengen single uit
Lees ook:Ron Link en Maud lopen voor kinderen met kanker

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pia Douwes op ‘Friends for Charity’

  1. Pingback: Friends for Charity voorlopig uitgesteld | Musical

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>