Chatten met Mike Weerts (Petticoat)

Vorige week liet de chat met Freek Bartels de servers van Koninklijk Theater Carré op hol slaan en moest de chat voortijdig gestaakt worden. Nu is zijn collega Mike Weerts uit de musical Petticoat aan de beurt. Met hem kun je morgen (woensdag 6 oktober) chatten vanaf 15:00 uur.

Petticoat is een nieuwe Nederlandse musical gemaakt door het team van Ciske de Rat. Patricia Jagersma (Chantal Janzen), die zichzelf Pattie Hunt noemt, droomt ervan de Nederlandse Doris Day te worden, ondanks dat haar naaste omgeving dat afraadt. Ze leeft in de 50’er jaren maar is haar tijd, zonder te beseffen, ver vooruit. Petticoat is het humoristische verhaal van een meisje uit de provincie dat graag wegdroomt in haar (fantasie)toekomst maar ook daadwerkelijk de stoute schoenen aantrekt en haar droom najaagt. Pattie moet met vallen en opstaan ontdekken hoe ze uiteindelijk de ‘tegenwinden’ kan trotseren. Want het maakt niet uit hoe je je droom waarmaakt, als je maar blijft luisteren naar je eigen hart. Met thema’s zoals de schaduwkanten van het leven in de showbizz en de universele strijd tussen ouders en hun kinderen. Lees onze recensie hier.

In de musical van nu over het Nederland van toen worden de hoofdrollen vertolkt door: Chantal Janzen (Patricia ‘Pattie’ Hunt), Freek Bartels (Rogier van Rooden), Hajo Bruins (Jelle Jagersma), Marjolijn Touw (Mevrouw van Rooden), Kees Boot (Fred Wieger), Mike Weerts (Willem van Rooden) en Roon Staal (Peter Koot). Met een cast van 27 personen is Petticoat dit seizoen de grootste reizende productie. Petticoat is nog tot en met 10 oktober te zien in Carré.

Musicalliefhebbers kunnen, tijdens de chatsessie, al hun vragen stellen aan Mike Weerts (Voetbalvrouwen, Wolfseinde). Hij is vanaf 15:00 uur livestream te volgen.  Chatten kan via de site van Carré.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Chatten met Freek Bartels
Lees ook:Voorbereidingen musical ‘Petticoat’ in volle gang
Lees ook:Jan Mulder overhandigt Petticoat CD aan Chantal Janzen en Henny Vrienten
Lees ook:Petticoat wordt televisieserie
Lees ook:Cast ‘Petticoat’ onthult ijssculptuur Chantal Janzen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>