Legally Blonde in de Bijenkorf

Op zaterdag 15 januari om 12.00 uur maakt een deel van de cast van de bling bling musical Legally Blonde, waaronder Kim-Lian van der Meij, Joey Schalker, Roy van Iersel, Pearl Jozefzoon, Nicky van der Kuyp, Madelon van der Poel en Dapheny Oosterwolde hun opwachting in de Bijenkorf in Rotterdam. Ze komen aan in een roze Fiat 500 en zingen dan enkele nummers uit de musical, namelijk ‘Volwassen’, ‘Draag het als een vent’ en ‘Blijven lachen’.

Je kunt hier tevens met de cast op de foto en/of een handtekening laten zetten op de Legally BLonde CD en toegangskaarten voor de musical kopen, die daar ter plekke worden verkocht. De musical over de rijke Elle Woods (Kim-Lian van der Meij) is te zien in de Nieuwe Luxor theater in Rotterdam vanaf dinsdag 25 januari om 20.00 uur tot en met zondag 6 februari om 19.00 uur. In de weekenden zijn er op zaterdag en zondag ook extra matinee voorstellingen.

Overigens is de cast later dit jaar ook nog te zien in andere filialen van de Bijenkorf in Nederland, namelijk op 17 februari om 12.00 uur in Maastricht en op  5 maart om 12.00 in Amsterdam.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Legally Blonde cast in de Bijenkorf in Amsterdam
Lees ook:Voorproefje ‘Legally Blonde’ op fandag Kim-Lian
Lees ook:Pearl staat in de finale van The Voice of Holland!
Lees ook:Cast ‘Legally Blonde’ is er helemaal klaar voor (video)
Lees ook:Video: Legally Blonde in première

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>