Legally Blonde cast in de Bijenkorf in Amsterdam

Op zaterdag 5 maart om 12.00 uur is een deel van de cast van de bling bling musical Legally Blonde, waaronder hoofdrolspeelster Kim-Lian van der Meij en Pearl Jozefzoon, nummer twee van The Voice of Holland, te gast in de Bijenkorf in Amsterdam.

Daarnaast maken Joey Schalker, Roy van Iersel, Nicky van der Kuyp, Madelon van der Poel en Dapheny Oosterwolde hun opwachting. Ze zingen dan enkele nummers uit de musical, namelijk ‘Volwassen’, ‘Draag het als een vent’ en ‘Blijven lachen’. Legally Blonde is te zien in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam van 16 tot 27 maart.

Legally Blonde gaat over de rijke Elle Woods, gespeeld door Kim-Lian van der Meij. Zij heeft haar leven prima op de rit met haar chihuahua Bruiser, een goed gevulde portemonnee en snelle sportwagens. Tot ze van de ene op de andere dag wordt gedumpt door haar vriendje Warner (Roy van Iersel), die naast ‘looks’ ook ‘brains’ in zijn vriendin terug wil zien. Elle laat het er niet bij zitten en besluit rechten te gaan studeren aan de Universiteit van Harvard. Daar valt ze voor de charmes van ouderejaarsstudent Emmett Richmond (Joey Schalker), die door de affaire in zwaar weer terecht komt. Verder zijn ondermeer Laura Vlasblom, Raymond Kurvers, Cindy Bell, Madelon van der Poel en Barbara Hol te zien.

Lees ook:Legally Blonde in de Bijenkorf
Lees ook:Joey Schalker ook in ‘Legally Blonde’
Lees ook:Video: Legally Blonde in première
Lees ook:Voorproefje ‘Legally Blonde’ op fandag Kim-Lian
Lees ook:Cast ‘Legally Blonde’ is er helemaal klaar voor (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>