NME Kids on Tour spelen Hercules

Hercules de musical

Van 28 juli t/m 7 augustus aanstaande speelt de cast van NME Kids on Tour de familievoorstelling Hercules de musical. De jeugdige castleden brengen hun kennis en ervaring, opgedaan in producties, zoals onder andere Ciske de musical van Joop van den Ende Theaterproducties, mee in hun spel en zorgen daarmee voor een theaterbeleving voor het hele gezin.

Hercules de musical is een musicalproductie waarin het klassieke en dramatische verhaal van de halfgod Hercules wordt vervlochten met de modernistische benadering van dit concept in alom bekende tekenfilm variant, om uiteindelijk een geheel eigen voorstelling te realiseren. De samenwerking tussen de professionele creatieven en de kinderen die de cast vormen, maakt dat een ongekend hoogwaardige en spannende musical gerealiseerd wordt.

De klassieke en morele waarden van het verhaal van Hercules kunnen dankzij zijn idoolachtige verschijning relatief eenvoudig met elkaar verbonden worden, waarmee toegankelijkheid en historisch besef voor zowel de cast als het publiek gewaarborgd is. Binnenkort  wordt de website http://www.herculesdemusical.nl gelanceerd, waar meer informatie verschijnt over de productie, de cast en de creatieven die het stuk gemaakt hebben.

Lees ook:Joop van den Ende Academy KIDS aankomende zomer van start
Lees ook:Filmpje: Tramreizigers verrast door cast Sjakoo
Lees ook:Tweede editie Joop van den Ende Academy Kids van start
Lees ook:Anne Stalman verlaat Anatevka
Lees ook:Final Audition Call Musical Talent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>