Kaartverkoop gestart musical ‘Jungle Book’

Vanaf vandaag is de kaartverkoop gestart van de nieuwe FanWork musical ‘Jungle Book’. De musical is in september en oktober te zien.

Het verhaal

Mowgli, het mensenjong, heeft wel een heel bijzondere opvoeding gehad. Hij is namelijk opgevoed in de jungle door een wolvenfamilie! Als op een dag de gemene tijger Shere Khan de jungle onveilig maakt wordt Mowgli gedwongen om de jungle te verlaten.  Op zijn reis naar het mensendorp beleeft hij de gekste dingen en ontmoet hij ook de vreemdste dieren! Na een aantal jaar komt Mowgli weer terug in jungle en komt hij voor de belangrijkste keuze van zijn leven te staan; zet hij zijn leven voort met zijn vrienden uit de jungle of blijft hij bij de mensen?  Het alom bekende verhaal van Jungle Book is door FanWork in een geheel nieuw swingend jasje gestoken. Natuurlijk komen al je vrienden tot leven in deze show. Onder andere Mowgli, Baloe, Bagheera, Koning Lowie en zelfs Shere Khan zullen de theaters om gaan toveren tot een swingende jungle.

De productie van de musical is in handen van FanWork. De muziek wordt gecomponeerd door Rhody Matthijs. Hij schreef ook de muziek voor Ganesha, deze musical ontving vorig jaar de Musicalprijs voor beste musical in Vlaanderen. De rol van Mowgli zal gespeeld worden door de 19-jarige Kevin Nieuwhoff.

Elke zaterdag wordt er hard gerepeteerd in de studio’s van de Frank Sanders Akademie in Amsterdam. De jongeren krijgen een 6 uur durende les van André van Hest (regisseur), Bente van den Brand (zangcoach) en Regi Severins (choreografie). De docenten zul je zelf nog kennen van musicals als; Tarzan, Ciske de Rat, Jesus Christ Superstar, Footloose en Hairspray.

Jungle Book’ zal te zien zijn in IJsselstein, Baarn, Hoofddorp, Barneveld en Nieuwegein. Kaarten kosten €17,- (excl. reserveringskosten) en zijn te reserveren via http://www.fanwork.nl/junglebook en 030-686 69 11.

Lees ook:Talent gezocht voor FanWork musical ‘Jungle Book’
Lees ook:Jungle Book in première
Lees ook:Jungle Book verlengd met 50 voorstellingen
Lees ook:‘Jungle Book’ repeteert voor voorstellingen vanaf september!
Lees ook:Jungle Book presenteert twee nieuwe Mowgli’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>