‘Jungle Book’ repeteert voor voorstellingen vanaf september!

Momenteel wordt er door de leerlingen van de theaterschool FanWork hard gerepeteerd in de studio’s van de Frank Sanders Akademie in Amsterdam voor de nieuwe musical ‘Jungle Book’ die haar première beleeft op zaterdag 24 september. Zaterdag 25 juni jl. vond er een open repetitie plaats. De nieuwe musical van FanWork wordt een swingende, vrolijke musical met vrolijke beren, wijze panters, gemene tijgers, domme aasgieren, kleurrijke apen en natuurlijk het mensenjong Mowgli. Ook dit jaar is de musical weer een geheel eigen productie van FanWork. De muziek wordt gecomponeerd door Rhody Matthijs. De liedjes “een dag in de Jungle”, “stap voor stap” en “wij lijken op elkaar” werken aanstekelijk.

Iedere zaterdag krijgen de jongeren 6 uur les van André van Hest (regisseur), Bente van den Brand (zangcoach) en Regi Severins (choreografie). Deze drie docenten stonden zelf professioneel op de planken in musicals als Tarzan, Ciske de Rat, Jesus Christ Superstar, Footloose, Hairspray en vele andere professionele musicals. Het is de bedoeling dat de jongeren van de Talent Group doorstromen naar professionele vakopleidingen. De afgelopen jaren werden er al diverse jongeren aangenomen op o.a. de Frank Sanders Akademie, de Willem Nijholt Academie en diverse conservatoria.

De jonge Mowgli heeft wel een hele aparte opvoeding gehad, hij is namelijk opgevoed door een  wolvenfamilie. Als op een dag de gemene tijger Shere Khan de jungle onveilig maakt wordt Mowgli gedwongen om de jungle te verlaten.  Op zijn reis naar het mensendorp beleeft hij de gekste dingen en ontmoet hij de vreemdste dieren! Als, na een aantal jaar, Shere Khan terug in de jungle is gaat Mowgli op zoek naar zijn ware volwassenheid en moet hij een keuze maken tussen zijn leven in de jungle en dat in het mensendorp.

FanWork behoort inmiddels tot de grootste jeugdtheaterscholen van Nederland. Wekelijks volgen ruim 675 kinderen en jongeren, in de leeftijdscategorie van 6 t/m 21 jaar,  lessen in acteren, zingen en dansen. Ieder kind / jongere krijgt les in zijn eigen leeftijdscategorie. De cursisten krijgen allemaal les van jonge, professionele docenten die zelf ook regelmatig op de planken staan. FanWork is gevestigd in Amstelveen, Ede, Haarlem, Hilversum, Leidsche Rijn, Tiel en Wassenaar.

Lees ook:Talent gezocht voor FanWork musical ‘Jungle Book’
Lees ook:Kaartverkoop gestart musical ‘Jungle Book’
Lees ook:Mooie première voor ‘Jungle Book de musical’!
Lees ook:Jungle Book in première
Lees ook:‘Jungle Boek de Musical’ in Noordwijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>