Sophia Wezer schittert in Palazzo

Musicalster Sophia Wezer zal van 20 oktober a.s. tot en met 28 februari 2012 te zien zijn in de nostalgische tent van Palazzo op het Arenapark in Amsterdam.

Sophia Wezer is al jaren een gevestigde naam in musicalland en was te zien in bekende producties als Jeans, Grease, Chicago, Sweet Charity, The Wiz en Tarzan. Vorig theaterseizoen oogstte ze veel lof voor haar rol van Winnie Mandela in de musical Amandla! Mandela waarvoor ze ook een Musical Award nominatie ontving.

Veel mensen kennen Sophia ook van televisie. Zij speelde rollen in Goede Tijden, Slechte Tijden, Westenwind, Flikken Maastricht en SpangaS. Ook was ze te zien als Hoofdpiet in het Grote Sinterklaasverhaal en in de bioscoopfilms Madame Jeanette van Paula van der Oest en Alibi van Johan Nijenhuis.

Amsterdam staat vanaf 20 oktober a.s. t/m 28 februari 2012 in het binnenkort te openen Arenapark, direct naast de Heineken Music Hall en op 200 meter afstand van de vorige locatie. In Rotterdam komt de spiegeltent van Palazzo vanaf 3 november a.s. naast de hoofdingang van Ahoy te staan. Voor meer informatie kijk op www.palazzo.nl

Lees ook:Musical ‘Amandla! Mandela’ zoekt acteurs/zangers
Lees ook:Kenneth Herdigein en Sophia Wezer in musical over Mandela
Lees ook:Amandla! Mandela van start!
Lees ook:Win een programmaboek van Amandla! Mandela
Lees ook:Sophia Wezer wordt Kala

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>