William Spaaij doet auditie voor Les Misérables

William Spaaij heeft auditie gedaan voor de musical Les Misérables.op West End. Hij ging onlangs naar Londen om zijn talent te tonen aan de auditiecommissie. Dit liet William vandaag in het radioprogramma Tijd voor Twee weten.

De musicalster zong tijdens de auditie het nummer Empty Chairs at Empty Tables, dat het personage Marius aan het einde van de show ten gehore brengt. Volgens Spaaij verliep het ‘oké’. Honderden auditanten deden auditie voor deze tol. De musicalster krijgt ‘binnen nu en twee weken’ te horen of hij nog in de race is voor de rol.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:William Spaaij moet ‘Wie is de mol’ verlaten
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Daphne en William Spaaij
Lees ook:William en Noortje onthullen geveldoekje in Madurodam
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Simone en William Spaaij
Lees ook:William Spaaij op Gospel meets Musical

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>