Extra jongens audities voor de rol van Ciske De Rat

Ciske de Rat – de Musical, gebaseerd op de trilogie van Piet Bakker, behoort tot het Nederlandse cultuurgoed. De musical vertelt het beroemde verhaal, maar laat ook zien hoe het Ciske vergaat als volwassen man. De belevenissen van Cis de Man, gespeeld door Danny de Munk is door de musical heen geweven en geeft een nieuwe dimensie aan dit oer-Hollandse verhaal.

GEZOCHT:
Voor de rol van Ciske zoeken we nog jongens die naast zang-, en acteertalent beschikken over een gezonde dosis zelfverzekerdheid maar ook weten te ontroeren.
Vereisten: Leeftijd tussen de 8 en 11 jaar, met een maximale lengte van 1,40 m. en woonachtig in de Randstad i.v.m. deelname aan de Ciske Workshops.

AUDITIES:
De extra auditie zal plaatsvinden op woensdag 16 maart om 15:30 uur bij Stage Entertainment op de Boelelaan 30 te Amsterdam. (Datum en tijd onder voorbehoud).
Inschrijven kan t/m maandag 14 maart via het INSCHRIJFFORMULIER

CISKE WORKSHOPS:
Na de audities gaat een selectie jongens van 23 maart t/m 20 april op woensdagmiddag en zaterdagochtend les volgen in zang en spel en leren ze Amsterdams praten. Op 20 April is de finale auditie en selecteren we een aantal kinderen die de rol mogen gaan spelen in seizoen 2016/2017.

REPETITIES:
Na de Ciske Workshops volgen de kinderen voorbereidende lessen tot aan de zomervakanties waarbij ze in grote lijnen hun rol krijgen aangeleerd.
Eind september starten de repetities met de volwassen cast in Amsterdam.

SPEELPERIODE:
Vanaf november 2016 is de voorstelling vier maanden te zien in het DeLaMar Theater in hartje Amsterdam. Daarna maakt de voorstelling een tournee langs de grotere theaters in Nederland t/m juli 2017.

Heb je vragen? Mail naar [email protected]stage-entertainment.nl

Lees ook:Audities Stage Entertainment Ciske de Rat
Lees ook:Wij zijn Ciske de Rat!
Lees ook:Kinderaudities Mary Poppins & Ciske de Rat
Lees ook:Kinderen gezocht voor Musical Benefiet Concert
Lees ook:Nieuwe kinderaudities Billy Elliot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>