Angenita is geen Mary Poppins

Ook vanavond moest in Op zoek naar Mary Poppins weer een van de Mary Poppins-kandidaten het veld ruimen. Ondanks dat in onze poll Willemijn en Carmen het minst favoriet waren, stond wederom Angenita in de sing off en moest het deze maal opnemen tegen Irene. Helaas voor Angenita kwam het Mary Poppins avontuur vanavond tot een einde.

Willem Nijholt zei nieuwsgieriger te zijn naar Irene. Hij vond wel dat beiden prachtig hadden gezongen. Er zijn nu nog zeven kandidaten in de race voor de rol van Mary Poppins. Wie mag van jou Op zoek naar Mary Poppins volgende week verlaten?

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Bente en Angenita in sing off, Bente geen Mary Poppins
Lees ook:Ook Suzanne heeft ‘Op Zoek naar Mary Poppins’ moeten verlaten
Lees ook:Willemijn en Irene in Sing Off: Willemijn geen Mary Poppins
Lees ook:Eefje Thomassen is geen Mary Poppins
Lees ook:Twee Mary Poppins kandidaten zullen de show zondag verlaten

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Angenita is geen Mary Poppins

  1. remy

    ZOOOOOO onterecht, Zij IS de mary die we zoeken.

    Hopelijk ziet Joop vd Ende Theaterproducties dat ook en word ze understudy!

      /   Reply  / 
  2. Marin

    Zij was wel goed
    enne simone sexy dacht he niet ik vind eigenlijks dat zij eruit moet ze heeft veel te veel van een advocaat

      /   Reply  / 
  3. Marin

    Ik zelf ben voor Sophie

      /   Reply  / 
  4. Annelot

    Ik vind dat Carmen en Willemijn er nu echt uit moeten.. Er zijn nu al twee beteren onder hen geëindigd, terwijl zij constant zwak presteren!

    Mijn grote favoriet blijft Noortje, wat is die ongelofelijk goed!

      /   Reply  / 
  5. Laura

    Ik vond en vind Angenita qua uitstraling zeker een goede Mary, maar vocaal heeft ze me nog niet kunnen overtuigen, dus een terechte exit. Simone vind ik echt een verrassing, al was ik gisteren niet zo onder de indruk van haar. Carmen kan ongelooflijk goed zingen, maar volgens mij nekken die zenuwen haar heel erg, en met Willemijns stem heb ik gewoon niks. Irene vind ik goed, maar ik zie zo weinig expressie op haar gezicht. Mijn favorieten zijn Noortje & Rosalie, en ik denk dat Noortje dan het meest geschikt is voor Mary Poppins.

      /   Reply  / 
  6. lotte

    Mijn favoriet is Noortje! Vocaal zeker de sterkste + een klassieke uitstraling die heel erg bij Mary poppins past. Ik vind Carmen te jong overkomen om een mary te zijn hoewel ze ook goed zingt.

      /   Reply  / 
  7. karin

    Ik vind dat Willemijn, Carmen en Sophie de eerste zijn die eruit moeten. Het zijn geen Mary’s hoe goed ze misschien ook zingen etc. Irene vind ik goed, maar word ook geen Mary.
    Ik hoop en denk dat Rosalie, Noortje en Simone bij de laatste 3 eindigen. Zou ik heel terecht vinden…en dan hoop ik dat Simone wint!!!Erg goed is ze.

      /   Reply  / 
  8. Angel Mulder Auteur

    Als ik de stemmen in onze poll zo zie, verbaas ik me dat Willemijn er uberhaupt nog in zit. Waarschijnlijk heeft ze een flinke vriendenclub die smst ;)

      /   Reply  / 
    1. Laura

      Dat denk ik ook, aangezien er al op heel veel sites wordt gezegd dat ze Willemijn er het liefste uit zien gaan;)

        /   Reply  / 
  9. sandra

    Speelt Simone in een productie en zo ja waar speelt ze dan in?

      /   Reply  / 
    1. Angel Mulder Auteur

      Volgens mij staat ze momenteel nergens in. Ze stond in The Sound of Music.

        /   Reply  / 
  10. sandra

    Dan heeft ze ook nog niet veel ervaring dan.Haar stem is wel aardig mmar om dat dan 8 keer per week te gaan doen is misschien te veel gevraagd. De enige met veel ervaring is volgens mij Noortje en Sophie. Weet jij misschien Angel wie van de Mary`s al het meeste gedaan heeft. Volgens verkijken ze zich er allemaal op de rol, hoe zwaar hij is.

      /   Reply  / 
  11. Mar

    Wederom blijft de uitslag mij verbazen… Willemijn nog steeds niet in een sing-off. en Irene erin? Irene is mijn favo (afgelopen week was overigens niet haar beste optreden).
    Ik denk trouwens dat Noortje gaat winnen… Carmen mag nog wel een paar rondes door. Ben benieuwd hoever zij nog kan groeien.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>