Dit zijn de finalisten van ‘Over the Rainbow’

Dit zijn de tien dames die gegarandeerd in de liveshows van het BBC-porgramma Over the Rainbow zullen staan. Het programma is te vergelijken met Op Zoek Naar en in deze reeks gaat Andrew Lloyd Webber op zoek naar Dorothy voor de musical The Wiz.

Onder de finalisten onder andere Amy Diamond, een actrice die een kleine rol had in het televisiedrama Hustle en Sophie Evans, die in 2008 meedeed aan X Factor en het redde tot aan het bootcamp. Deelneemster Steph Fearon is de dochter van Phil Fearon, die in de band Galaxy zat. Tien dames maken nog kans op een wildcard om de 11e finaliste te worden. Het publiek mag stemmen welke dame dat gaat worden. De andere kandidaten zijn Bronte Barbe, Dani Rayner, Danielle Hope, Jenny Douglas, Jessica Robinson, Lauren Samuels en Stephanie Davis. Opvallend is dat de dames allemaal vrij jong zijn, de meesten zijn tussen de 16 en 18 jaar.

Lees ook:Playmate Amy was te sexy voor rol Dorothy
Lees ook:BBC zoektocht ‘Over the Rainbow’ krijgt kritiek
Lees ook:Bronte heeft ‘Over The Rainbow’ moeten verlaten
Lees ook:Dani Rayner verlaat BBC’s ‘Over the Rainbow’
Lees ook:Emilie heeft ‘Over The Rainbow’ verlaten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dit zijn de finalisten van ‘Over the Rainbow’

  1. Cecilia

    Had vrijdag gekeken maar was het zaterdag vergeten op te nemen .. nu filmpjes gezien op youtube! En .. verrassing .. ben het niet eens met de beslissing van het panel en van Sir Andrew! Sommigen waarvan ik dacht ‘die vind ik niet zo goed’ waren door en vice versa! Maar ja .. zij zullen het wel beter weten! We zullen zien tijdens de live-shows of ze gelijk hadden! ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>