Playmate Amy was te sexy voor rol Dorothy

Ann Summers Flagship Store - Photocall

Playmate Amy Diamond (foto midden) heeft afgelopen weekend het BBC tv-programma Over The Rainbow moeten verlaten. Het glamourmodel was de eerste die de zoektocht naar Dorothy voor The Wiz moest verlaten.

Amy belandde als een van de eerste 11 kandidaten in de Sing Off tesamen met Steph Fearon, waarin ze beiden “Whistle Down the Wind” moesten zingen. Andrew Lloyd Webber liet weten dat ze geweldig zou zijn in Legally Blonde, maar dat ze niet geschikt was voor de rol van Dorothy. Hij redde dan ook Steph na de Sing Off en Amy moest haar schoentjes inleveren.

Stephanie Davis, Lauren Samuels, Danielle Hope, Jessica Robinson, Bronte Barbe, Dani Rayner, Steph Fearon, Jenny Douglas, Sophie Evans en Emilie Fleming gaan door naar de volgende ronde. Emilie kreeg zaterdag de wildcard.

Lees ook:Dit zijn de finalisten van ‘Over the Rainbow’
Lees ook:Over The Rainbow: Stephanie Davis is geen Dorothy
Lees ook:De finalisten van ‘Over The Rainbow’ zijn Sophie, Danielle en Lauren
Lees ook:Emilie heeft ‘Over The Rainbow’ verlaten
Lees ook:Bronte heeft ‘Over The Rainbow’ moeten verlaten

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Playmate Amy was te sexy voor rol Dorothy

  1. Cecilia

    Vond haar zéker niet de slechtste dus heel erg jammer voor d’r!! Of ze een Dorothy was .. tja .. mss niet, maar had haar toch nog wel wat meer rondes gegund!

      /   Reply  / 
  2. bas

    oké, ik vond haar niet een dorothy, maar nu er al uit? Nee nee nee nee nee… dat kan niet. Dani zong niet zuiver net als Emilie. De rest heeft over het algemeen het erg goed gedaan. Ook volgens de, deze keer echt vakkundige, jury! Dus niet terecht.. jammer

    Groot pluspunt van deze series is dat de vakjury echt goed is. Charlotte Church is erg direct en zegt gewoon waar het op staat. geen lief gedoe, gewoon zeggen als iets niet goed is. John Patridge (Hij is zoooo goed hè!) Is lekker hard, maar rechtvaardig. En Sheila Hancock legt erg goed uit dat er meer moet qua interpretatie. En zij kan het weten. Wat heeft ze niet gedaan op West-End???
    Eindelijk een jury die hard durft de zijn en blijkbaar hoort dat er onzuiver wordt gezongen! Niet zulke watjes als in Nederland! Jippie!

      /   Reply  / 
  3. stephanie

    Tsjemig, ik heb het niet gekeken, maar nu ik deze beelden zie denk ik: die meid verdient zeker een hoofdrol.
    Ja, misschien inderdaad geen dorothy, maar ik had het haar inderdaad gegund, meer te laten zien. Nouja, voor legally blond is ze inderdaad perfect:D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>