Over The Rainbow: Stephanie Davis is geen Dorothy

Stephanie Davis was er kapot van toen ze gisteren het BBC-programma Over The Rainbow moest verlaten. De 17-jarige finaliste voor de rol van Dorothy moest het gisteren opnemen tegen Steph Fearon in de sing off. Zij kregen de minste stemmen van het publiek.

De twee moesten Tell Me On A Sunday zingen, waarna Andrew Lloyd Webber besloot om de 21-jarige Steph te redden. Voor Stephanie valt hiermee haar droom in duigen en mag haar afscheid zingen, waarmee ze alweer de vijfde Dorothy is die het programma Over The Rainbow heeft moeten verlaten.


Lees ook:Emilie heeft ‘Over The Rainbow’ verlaten
Lees ook:Playmate Amy was te sexy voor rol Dorothy
Lees ook:Dani Rayner verlaat BBC’s ‘Over the Rainbow’
Lees ook:De finalisten van ‘Over The Rainbow’ zijn Sophie, Danielle en Lauren
Lees ook:Danielle Hope is Dorothy!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Over The Rainbow: Stephanie Davis is geen Dorothy

  1. Daphne

    En ik dacht dat ze de grootste kanshebber was.. volgende week is de slachting: Twee Dot’s er uit..

    schpannend!

      /   Reply  / 
  2. mary

    Ik had har ook als een finaliste gezien,maar aan de andere kant irriteerde zij mij ook heel erg.Zij heeft een goede stem maar als zij zingt of danst is het heel erg overdreven.Danielle danst natuurlijk en heeft net zo’n mooie stem dat is een beter plaatje.En Steph heeft een leukere uitstraling haar gun je het ook.

      /   Reply  / 
  3. Marc

    Geweldig hoe Andrew Lloyd Webber meeleeft met de Dorothy’s. Tijdens de sing off zag je aan alles bij hem dat ie niet voor beul wilde spelen om wie dan ook naar huis te sturen. Hij weet natuurlijk dat het wegstemmen bij audities hoort, maar hij weet nog veel meer hoe belangrijk het deelnemen voor de kandidates is en wat er voor hen op het spel staat. Hoe hij zijn gevoel liet spreken, en de weggestuurde Stephanie een hart onder de riem stak door te zeggen dat ze zeker carriere gaat maken op West End, vond ik prachtig. Net als de tranen van de overige Dorothy’s toen Stephanie vanaf de maan goodbye had gezegd….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>