Onverwacht vertrek uit ‘Op Zoek naar Zorro’

Wij weten niet hoe jullie er over denken, maar wat een onverwacht vertrek vandaag bij ‘Op Zoek naar Zorro’! Marijn en Dennis ten Vergert belandden in de sing off. Ze deden het allebei fantastisch, maar uiteindelijk koos Willem Nijholt er toch een beetje onverwacht voor om Dennis ten Vergert te laten vertrekken. Nog acht potientiele Zorro’s in de race nu voor die felbegeerde rol van Zorro in de gelijknamige musical met muziek van The Gypsy Kings. Wie is nu jouw favoriete Zorro? Reageer hieronder of stem in onze poll.

Volg Musicalblog ook op Twitter!

Lees ook:Dit zijn de ‘Op Zoek naar Zorro’ finalisten!
Lees ook:Roman, Ruud en Tommie in finale ‘Op Zoek naar Zorro’
Lees ook:Marijn is geen Zorro, wie is nu jouw favoriete Zorro?
Lees ook:Kim-Lian morgen in panel ‘Op Zoek naar Zorro’
Lees ook:Tommie is Zorro!

48 Reacties // Reageer

48 thoughts on “Onverwacht vertrek uit ‘Op Zoek naar Zorro’

  1. Ivon

    In één woord ….waardeloos. Deze mannen hadden beide niet in de sing off mogen staan!
    Er wordt duidelijk niet op kwaliteit gestemd.

      /   Reply  / 
    1. sandrina

      Marijn en Dennis hadden niet in de sing-off moeten staan maar je ziet dat het publiek toch op een jonge zorro stemt.Het liedje van Dennis was heel moeilijk en niet herkenbaar bij het publiek terwijl Roman dit liedje heeft gezongen voor het publiek net voor de live shows begonnen het lijkt wel of erwin zijn keuze maakt dat is heel makkelijk geef iemand een tranentrekker of een onbekend lied.Verder is Ruud de gedoodverfde winnaar en daar heb ik ook vrede mee hij maakt een sympathieke indruk dat is wel belangrijk voor de kaartverkoop.

        /   Reply  / 
  2. Joke

    Wat is er met Willem aan de hand wij als echte music mensen worden op deze manier op het verkeerde been gezet.
    Dit had niet mogen gebeuren.
    En als je er geen verstand van hebt moet je op stappen.

      /   Reply  / 
  3. Erika

    Willem stuurt de mensen niet naar de sing off, dat doet het publiek. Die kiezen verkeerd. Jeroen of Dennis de Groot als Zorro. Daar gaar van de Ende failliet aan, want wie wil er dan naar de voorstelling.

      /   Reply  / 
    1. Gerda

      Waarom zouden mannen zoals Jeroen of Dennis zonder ervaring geen kans mogen maken? om zover mogelijk te komen voor die rol!

        /   Reply  / 
      1. annemiek

        Omdat daar een opleidng aan vooraf gaat. Zij kunnen toch geen zeven shows per week draaien als ze nu al piepen als ze twee liedjes moeten instuderen in een week. Tuurlijk is het ze van harte gegund, maar ga dan eerst maar eens een opleiding volgen. En niet alleen liedjes zingen, ook dansen en acteren. je kunt zien dat ze dit niet onder de knie hebben. Je kunt niet al bij Z willen zijn, als je gewoon – net als de echte musicalsterren – bij A moet beginnen. Erwin van Lambaart zei toch ook vanavond niets met Dennis de kunnen en hem die rol niet toe te vertrouwen?

          /   Reply  / 
      2. Thea

        Kans maken mag altijd. Maar de volgorde van eruit gaan klopt niet. Zij zijn slechter dan Marijn en Dennis ten Vergert dus hadden zij eerder door het publiek moeten worden weggestemd. Dit moet jij toch ook horen en zien.

          /   Reply  / 
      3. wendy

        Ik vind het ook jammer dat dtv eruit ligt maar ik denk niet dat je je zorgen moet maken dat jeroen of ddg de uiteindelijke winnaar wordt. voor hen is dit hele avontuur een springplank naar een mogelijke carrière. er gaan nog meer goede kandidaten uit in welke volgorde dan ook, dat was ook zo met vorige series. en daar is altijd een terechte en goede winnaar(es) uitgekomen. bijvoorbeeld bente van den brand die er in de vorige serie al in de 2e week uitging terwijl dat ook een bekende naam was. ik heb het volste vertrouwen in de jury, het is altijd goed gekomen dus ik zie geen reden waarom nu niet!!!

          /   Reply  / 
  4. Kaatje

    Wat een slecht verhaal… en een onterechte uitslag.
    Klopt gewoon niet! Er zitten nog mensen in zonder ervaring!
    Blijkbaar kwamen smsjes ook niet over.

    Ik zeg… een wildcard en terughalen! Dit moet een een fout zijn.

    Dennis is een echte Zorro!

      /   Reply  / 
  5. Thea

    Marijn en Dennis hadden echt niet in de sing off mogen staan. Heeft het publiek geen oren? Ik heb slechtere gehoord vanavond. Erwin van Lambaart ik wens je veel sterkte toe met de keuzes van het publiek. Want met Jeroen of Dennis de Groot (die overigens in de sing off hadden moeten staan)wordt het een waardeloze productie. Ik ga 22 mei naar de soldaat van Oranje. Ik hoop dat Dennis speelt. Zorro laat ik bij nader inzien nu maar aan mij voorbij gaan.

      /   Reply  / 
  6. willemien

    Treurig deze uitslag. Twee mensen die fantastisch zingen en presteren
    zitten in de sing off terwijl anderen een matige performance geven en geen schijn van kans maken ooit een geloofwaardige Zorro neer te zetten. Zo langzamerhand moet er eens over worden nagedacht of deze manier van stemmen werkelijk de juiste persoon op de juiste plaats oplevert.Het grote publiek heeft duidelijk een slechte smaak.
    Het heeft op deze manier geen zin meer het programma te volgen.

      /   Reply  / 
  7. annemiek

    Dit twittert de vrouw van Erwin van Lambaart:
    Willen alle bakvissen & muzikale nitwits AUB stoppen met stemmen voor ‘t lekkerste ding of de schattigste AU’er? STEM OP KWALITEIT! #oznz”

      /   Reply  / 
    1. Thea

      Ja zij ziet Zorro nu al failliet gaan.

        /   Reply  / 
    2. bas

      Terecht!

        /   Reply  / 
  8. Heidi

    Ah. Juist. Uhu. Het is erg dat Dennis er zo vroeg is uit gegaan, had graag meer van hem hebben gezien. En deze tekst zou hetzelfde zijn geweest enkel dan met Marijn zijn naam als deze er uit was gegaan. Het gemekker zal elke aflevering er weer zijn. Stel je voor Tommie ligt er volgende week uit en stond met Ruud in de sing off. Hetzelfde gemekker.
    Maar waarom zou deze talentenjacht niet voor onproffesionals zijn? Daar is deze show toch voor bedoeld: zoek het onbekende en maak het bekend? Oh nee, deze show is bedoeld om acht weken lang publiciteit te wekken en soms is slechte publiciteit het beste wat er is.
    Maar eerlijk; waarom zou bijvoorbeeld een leraar Nederlands Zorro niet mogen worden? Of zijn we allemaal vergeten dat er een gigantische musicalster is met een musicalaward op zak, die dit zelfde pad heeft genomen voordat deze ontdekt werd? Want zou het niet hilarisch zijn als Nederlands leraar Dennis zou gaan schermen met Geschiedenis leraar René van Kooten? En wie speelt er momenteel tegenover deze zelfde leraar in Urinetown? Jamai. En hoe is deze begonnen? Als vijftienjarige knurft in Idols met nu twee musicalawards op zak en een vermelding als beste zanger van Nederland; w00t!
    En wie heeft mij gisteren / nu al eergisteren / ontroerd bij WWRY met ‘No one but you?’, jeetje – Floortje! En hoe is deze begonnen? Juistem. Wat dacht je van Jim, die komend seizoen de meest begeerde mannelijke rol mag gaan spelen in Wicked?
    Allemaal correcte opleiding-loos. Cursussen, masterclasses, tranen bij Pia, uitspraak bij Willem, deze jongens krijgen het allemaal nu al ipv dat ze op een open podium worden ontdekt. Ze zijn niet voor niets door gegaan.
    Herinner je Op zoek naar Joseph nog? DennisTV deed daar ook auditie voor en kwam niet door de liveshows en een boekhoudertje als Adriaan wel, oké.. lang hield die het niet vol, maar come on!
    Geef deze onbekende, talentvolle, ruwe diamanten een kans. Sommige stemmen zijn niet van mensen, die vinden dat ze popi jopie zijn. Misschien is het niet dat de anderen meer stemmen kregen, maar Dennis en Marijn gewoon te weinig.
    Denk daar maar eens over na.

      /   Reply  / 
    1. bas

      Dit programma gaat NieT om het vind van nieuw talent. zo verkopen ze het alleen. Het is één grote promotietruc. Dus geen gezeur over ruwe diamanten. Je hebt het niveau wel of niet. EN niet van: hij had gen ervaring maar kijk waar die nu is… Je moet gewoon aan niveau voldoen. En over René, Jamai en Floortje> weet je wel niet hoeveel les die hebben gehad om in de producties te staan waar ze nu zijn! Je leert veel op het podium, ja. Maar het begint bij motivatie en TECHNIEK!

        /   Reply  / 
    2. danielle

      Woowhh jij heb er echt overna gedacht!! maar wel gelijk!! ik vind het jammer dat Dennis TV er uit is maar hij was het dan uiteindelijk toch niet geworden!!

      Nog een voorbeeld! kim-lian heeft volgens mij ook geen musicalopleiding gedaan.

      Er zijn meerdere wegen!!! het is niet zo dat je alleen maar goed bent met een opleiding bij lucia of frank.

        /   Reply  / 
      1. bas

        Alweer. Kim-Lian heeft ziek veel lessen gevolgd om in Fame, Footloose en vooral LB te staan.

        Maar het blijft idd onterecht dat Dennis T V weg moest…

          /   Reply  / 
        1. Anja

          Ja, ze hadden Dennis DG naar huis moeten sturen. Hij zingt mooi, maar verder… Die ‘pratende pruik’(zie jij ogen en mimiek?) verlaagt het niveau. Misschien kan de zingende meester een schoolmusical met zijn kids instuderen?

            /   Reply  / 
    3. sonja

      Natuurlijk is het goed dat ook niet actieve musical of theater pesonen mee doen, ze leren het vanzelf. Maar vind wel dat je reeël moet blijven een Jeroen is echt geen zorro! Voor andere producties heeft hij gerust potentie maar voor zorro, Als hij zou winnen zou ik niet naar de voorstelling gaan. De mensen die stemmen vergeten even dat je straks wel naar een voorstelling gaat die al genoeg gaat kosten dan wil je wel naar iets dat goed overkomt.

        /   Reply  / 
  9. Frits

    Vond Willem Nijholt nogal uit de bocht vliegen met zijn commentaar op Roman; had je die vernietigende blik van Pia moeten zien. Terecht. Heb altijd veel bewondering voor Willem Nijholt gehad, maar hij zou de eer aan zichzelf moeten houden en eens de jongere generatie aan bod moeten laten komen. Altijd dat commentaar over dictie, te hard zingen en haalt ook alle namen door elkaar. Jammer van zo’n grootheid.

      /   Reply  / 
    1. bas

      Nijholt heeft Roman niet persoonlijk aangevallen. Hij heeft de regie aangevallen. Hij vind dat er geen gesjoemel moet zijn met ‘gunfactoren’. Die man heeft volledig gelijk. Emotie zou nooit een rol moeten spelen tijdens een optreden. Het is een beheersing! Pia heeft er goed aangedaan om dat misverstand de wereld uit te helpen alleen is het publiek gewoon over het algemeen een beetje slechthorend en luisteren ze niet naar wat er precies gezegd wordt, maar naar wat ze willen horen.. Dat blijkt maar weer..

        /   Reply  / 
      1. Bas Jonkergouw

        Inderdaad het gaat om het beheersen van emoties. Maar ook om het raken van de emoties van het publiek. Dat was Roman door zijn optreden juist zeer goed gelukt. Chapeau!!!!!!!
        En om dat goed te beheersen moet je de emoties ondergaan hebben en verwerkt hebben. In die zin was de vergelijking van Willem onterecht.
        Roman onderging een vervelend moment opnieuw en deelde dat met het publiek. Alleen de laatste zin was voor hem lastig. De woorden van Willem daarna raakte zijn persoon wel degelijk wat in mijn ogen totaal overbodig was.
        De veelzijdigheid van Willem is breed, maar qua diepgang heeft roman door dit optreden meer klasse getoond dan Willem. Excuses zouden op zijn plaats zijn naar Roman.

          /   Reply  / 
  10. Lotte

    Wanneer Nederlands publiek gaat stemmen, ontstaat er die ‘gunfactor’. Dan wordt er niet alleen gekeken naar kwaliteit en ontwikkeld talent. Dat brengt televisie nou eenmaal met zich mee.
    Hoewel ik vandaag iedereen heel goed vond, en sommigen beter als dan verwacht, zoals Jeroen en Dennis DG, met een beetje kennis, zie je wie er een hoofdrol kan dragen en wie niet. Dennis TV gaat er veel te vroeg uit.

    En Willem Nijholt. Die wordt gewoon een beetje te oud…

      /   Reply  / 
    1. sandrina

      Ja Willem is echt oud aan het worden dus Stanley jij bent een waardige opvolger voor Willem.

        /   Reply  / 
      1. Lotte

        Ja! Dat vond ik nou ook al! Hij is tenminste van deze tijd…

          /   Reply  / 
  11. bas

    Tsjaaa. beide mannen zouden niet in de singoff moeten staan…. Ze hebben makkelijk 3 onder zich liggen, maar het blijft jammer genoeg een populariteits wedstrijd.. Vanuit de Singoff heeft Willem wel de goede keuze gemaakt, Marijn was gewoon beter dan Dennis. Klaar!

      /   Reply  / 
  12. Raymond van Laake

    Willem Nijholt moet zijn excuus aanbieden aan Roman, liefst zonder camera’s erbij. Nijholt had kunnen en moeten weten dat het niet de deelnemers zijn die bepalen hoe zij worden aangekondigd. En als hij (al dan niet terecht) vindt dat de aankondiging not done was vanwege gun-factoren of wat dan ook, had hij dat achteraf moeten opnemen met de regie, en niet Roman daar live op TV over aanvallen.

      /   Reply  / 
    1. bas
        /   Reply  / 
      1. bas

        lees topic Frits,hier was al discussie over…

          /   Reply  / 
  13. Monique

    Ik heb erg te doen met Roman. Dat Willem Nijholt hier zo mee om is gegaan vind ik niet kunnen. Ook zonder de aankondiging werd ik door het lied geraakt

      /   Reply  / 
    1. sandrina

      Nou ik erop terug kijk heeft Willem in dit geval wel gelijk en als Roman dit lied niet aankon had hij het kenbaar moeten maken het is een beetje goedkoop allemaal.Hij heeft dit lied ook gezongen in het allereerste programma en toen ging het goed.Frits heeft het ook niet handig aangepakt en wil de sympathieke man zijn.Persoonlijk had ik Dennis tenV in mijn top 3 staan dan zijn er maar twee mogelijkheden Ruud en Tommie.

        /   Reply  / 
  14. Riche

    Dat Dennis tv er uit is, is Werkelijk BELACHELIJK. Ik vond hem juist ontzettend goed. Ik ben het eens met vele anderen dat Jeroen en Dennis dg onervaren zijn en dat ze de productie nooit kunnen dragen, maar ze groeien wel ontzettend en ik denk dat het daar in deze zoektocht ook om gaat. Als je ziet wat Jeroen gister voor performance neerzette> Dat was geweldig.. Toch ben ik het er totaal niet mee eens dat Dennis tv eruit is… En wat is dat onbeschoft van WIllem Nijholt .. MIjn God…. Iemand op zo’n moment live zo aanvallen.. Hij moet zich echt gaan schamen!!! Ik had zoveel respect voor die man, maar dat vloeit nu toch wel keihard weg… Geen enkele klasse, want wat zong Roman prachtig!!! Een heerlijk kippenvel momentje……

      /   Reply  / 
  15. Riche

    Trouwens dames en heren… Het is een grote Oplichting deze op zoek naars…
    De winnaar is allang bekent!! en er wordt gekeken naar wie het meeste geld opbrengt.. stemmen op jouw favoriet helpt dus wel degelijk om hem door te laten gaan, maar winnen?? nee daar heeft hij jouw stem niet voor nodig.. dat is allemaal allang geregeld!!

      /   Reply  / 
  16. bas

    Ik ga toch nog even posten, omdat ik, vind ik onterecht, zo raar wordt gedaan over het “voorval” met Roman:

    Hier is een exacte transcriptie over dat moment. Ik heb de monoloog letterlijk over getypt van de uitzending en ik was er zelf live bij, dus zag ook wat er naast gebeurde.
    —————
    (Aanval op de regie)
    Ja, ten eerste moet ik even zeggen, we hebben het nu over Roman, dat ik heb wel eens met een actrice gewerkt en speelde middagvoorstellingen en avondvoorstellingen en tussen die twee voorstellingen ging haar vader dood. Dat hoorde ze toen en toen is ze bij ons in de kleedkamer gekomen en heeft gezegd:”Denk erom! We hebben een voorstellingen te draaien. Mijn vader is overleden en daar heeft het publiek geen fuck mee te maken en niemand heeft daar iets mee te maken. Ik ga mijn werk doen”!
    En ik vond ook niet dat we dit moeten zeggen aan het publiek van te voren(kijkend naar Frits) Dit heeft ie gezongen op de begrafenis van zijn vader, dat vind ik een beetje goedkoop.
    (Dit was een aanval op de regie)

    (Professionele mening en gelijk heeft ie, wie geeft hem ongelijk?)
    Het gaat om het nummer en JE HEBT HET FANTASTISCH GEDAAN en ik vind dat WE dan anders jouw emotie misschien in de verkeerde baan leiden. Begrijp je? Je zal ’t op het toneel ook moeten doen. Vreselijke dingen kunnen gebeuren in je leven, maar je moet op. The show must go on en dat is dan hier een goeie repetitie voor je geweest. Ik klink heel erg raar misschien, maar ik meen het echt. Privéleven heeft niets te maken met een optreden. Echt niet.
    En zolang je klein zingt, Roman, hang ik aan je lippen. Je gaat er toch op gegeven moment er uuiiitt! En ik vind dat dit een lied is dat helemaal… Dat is een introvert lied. Je moet in camera’s kijken.. blablabla….

    (Aan het einde van zijn speech zei hij ook nog: “En Roman *handkus*”.)

    Pia:
    Ik wil graag nog even wat toevoegen. NIET OM TEGEN TE SPREKEN, maar ik wil wel even melden dat Roman waanzinnig integer daar mee is omgegaan en dat het de beslissing is sowieso van ons om dat te doen en niet van hem. Dat ie ongelooflijk goed dat heeft aangepakt.

    Willem knikt ja!
    ——————-

      /   Reply  / 
    1. danielle

      Deze jongens krijgen ook ZIEK veel les, van pia willem en andere!!

      dus ze werken er ook heel hard voor

        /   Reply  / 
      1. bas

        je had waarschijnlijk willen reageren op een andere reactie van me neem ik aan?? Ze krijgen niet ziek veel lessen hier. Ze worden klaargestoomd voor de volgende show. Ze worden niet vanaf A de basis aangeleerd zodat ze het straks 7 tot 8 voorstellingen in de week kunnen volhouden. Dat is het verschil tussen dit programma en gestructureerde lessen.

          /   Reply  / 
        1. danielle

          ja daar wilde ik op reageren maar ben niet zo goed met computers ;)

          nouja ik maak me er verder toch niet zo druk over!! want elk jaar gaat het toch hetzelfde met het zelfde gezeur..

          dus ik zie wel wie er wint en of ik uberhaupt naar zorro ga, want ik heb toch geen geld om naar alle producties te gaan.

          Ik denk dat uiteindelijk toch iemand die wel een ‘opleiding of Structurele lessen’hebben gevolgd wint. De rest valt vanzelf af

          ze komen vanzelf allemaal wel weer op een plekje terecht waar ze passen is het niet de hoofdrol is het wel wat anders.

          neemt trouwens niet weg dat ik het ook niet te recht voond dat Dennis er uit is! maarja kan je toch niks meer aan veranderen.

            /   Reply  / 
          1. bas

            hihi, oké! Natuurlijk is het elk jaar gezeur, da is ook alleen maar goed voor de promotie. Want iedereen heeft het dan over het programma. Ik denk ook dat het een opgeleide wordt. Gewoon door niveau verschil.
            Verder blijft het outrageous dat Dennis t V eruit is!

              /  
  17. Loes

    Even over Roman,
    Zijn verhaal over het overlijden van zijn vader n het lied wat hij daar en nu gisteravond in de sho heeft gezonden staat uitgebreidt in zijn weblog op de site van op zoek naar zorro.
    Hij heeft het dus zeker wel zelf de wereld ingeholpen, misschien niet bewust om daarmee zielig over te komen en zo etra stemmen te krijgen….maar het verhaal komt dus zeker van zijn eigen kant.

    Verder baal ik enorm dat dennis eruit is. Hij heeft zoveel meer cappaciteit dan veel andere “zorro’s” maar hij komt er wel.
    Ga in elke geval neit meer kijken naar deze doorgestoken kaart show!

      /   Reply  / 
  18. Sietse

    Hoezo staat in deze blog dat het toch wel onverwacht was dat Willem Marijn boven Dennis tv verkoos? Ik vind het absoluut vreemd en onterecht dat deze twee vakmannen en toptalenten het tegen elkaar moesten opnemen in de sing-off, maar Willem’s keuze was absoluut te begrijpen. Marijn groeit elke liveshow, en heeft, ook volgens het panel, echt steeds meer aan zijn optreden toegevoegd en iets gedaan met de feedback die hij kreeg, dus ik snap dat Willem daar meer ontwikkeling in ziet! Dus ik steun ook Marijn!

      /   Reply  / 
  19. Marleen

    Jammer: ik vond dat Dennis tV veel verder had kunnen komen.
    Ook jammer: de kritiek dat de mensen die stemmen dat zouden doen op basis van “leuke kop” of “lekker ding”. Ten eerste: als je stemt voeg je daar geen motivatie aan toe, dus wie zegt mij dat Dennis er uit ligt omdat ‘ie een minder leuke kop zou hebben dan de rest??? Als Dennis in de ogen van meer kijkers heel goed zou zijn, had hij meer stemmen gekregen, zo simpel zit het in elkaar.
    Ten tweede: als de “professionals” bang zijn dat het tv kijkend publiek niet capabel is talent te onderkennen, dan moet je dus NIET een hoofdrol dmv zo’n show invullen.Houd dan je audities gewoon binnen 4 muren. Er mag wel wat meer respect zijn voor, en vertrouwen zijn in de kijkers van oznz. Kijkers zijn echter wel grotendeels ook degenen die naar het theater zullen gaan, en smaken verschillen. Dat mag echter inmiddels wel bekend zijn na de 3 eerdere reeksen OZN..?
    Ik ben zo’n musicalnitwit waar men hier kritiek op heeft. Ik heb totaal geen verstand van toonhoogte en ademsteun enz.enz. Maar ik weet wèl het verschil tussen vals gezongen of niet, en bovenal: ik weet wat IK mooi vind!
    Mijn stem gaat naar diegene, waarvan ik denk dat ik er sowiezo voor naar het theater zal gaan: hoe duur een kaartje ook is, welke rol die persoon ook speelt in een productie: als die persoon me écht weet te raken koop ik dat theaterkaartje. En heb ik het idee dat er zo’n kandidaat tussen zit, dan krijgt die mijn stem.

      /   Reply  / 
  20. kiris

    Ik vind het ook sneu voor Dennis en Jeroen.Ze weten dat ze bij de zwakken horen en verwachten er, volgens mij, ook uit te zullen gaan. Als je het mij vraagt moeten ze er zelf ook niet aan dénken om zo’n zware hoofdrol te moeten gaan dragen! Volgens mij zijn ze, terecht, al heel blij en tevreden met de ervaringen en de kansen die ze nu krijgen. En nu moeten zij gegeneerd toekijken hoe iemand, die veel beter is, de show moet verlaten.
    Als ik Dennis of Jeroen was zou ik iedereen vragen om maar even niet meer op hen te stemmen….

      /   Reply  / 
  21. annemieke

    Spannend! Zaterdag vliegen er twee kandidaten uit! (Schrijft Tommie in zijn blog!)

      /   Reply  / 
  22. S

    Vind t allemaal dikke onzin dat DDG of Jeroen die musical niet zouden kunnen dragen. Op t begin werden alle 11 deelnemers volledig zorro-waardig genoemd. DDG wordt elke keer geregisseerd (1e en 3e liveshow) om zittend zijn lied te doen en niet in de camera te kijken…. En ik hoor niemand iets zeggen over Mischa. Hij heeft ook geen enkele ervaring in het musical vak. Mischa geregeld vals en vergeet Kelvin ook niet. Ik denk dat alle “grote” namen juist teleurstellen en dat mensen daarom op nieuw talent stemmen!!!!

      /   Reply  / 
    1. annemieke

      Mischa heeft al in producties gestaan en zodoende veell meer uitstraling dan Dennis en Jeroen. Die twee zingen zeker niet slecht, maar kunnen echt geen voorstelling dragen, zonder enige ervaring. Zij jij hun het nummer Cool van Tommie doen? Inclusief hele choreografie? Wel, dan mag je je een Zorro noemen. En dat iedereen Zorro-waardig zou zijn, is natuurlijk verkoop gelul, maar in feite een grote inschattingsfout.

        /   Reply  / 
  23. Rolf

    Aanstaande zaterdag wordt het kaboom.

    Twee Zorro’s naar huis.
    AMSTERDAM – Fans van het programma Op Zoek Naar Zorro gaan een heftige zaterdagavond tegemoet. Twee kandidaten worden naar huis gestuurd.

    Foto: ©2010 HFoto Normaal gesproken moet één kandidaat het programma verlaten, maar zaterdag gaat er een dubbel drama plaatsvinden.

    In de derde liveshow moest de 30-jarige Dennis ten Vergert het veld ruimen. Zijn vertrek hakte er flink in. “Ik had eigenlijk wel verwacht dat ik door zou zijn. Ik weet even niet wat ik moet zeggen. Ik dacht dat ik dicht in de buurt was en een goede kans maakte op de rol van Zorro. Blijkbaar is dit toch niet zo.”

      /   Reply  / 
    1. annemieke

      Dennis en Jeroen svp exit!!! Hoe lief en schattig ze ook mogen zijn. Als dit amateurgrut weg is, kan het niveau van het programma pas stijgen en zullen de uitzendingen pas echt spannend worden.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>