Marijn is geen Zorro, wie is nu jouw favoriete Zorro?

Marijn Brouwers is geen Zorro. Hij moest vanavond na een sing off tegen Mischa de show Op Zoek naar Zorro verlaten. In onze poll waren Mischa (met slechts 4% van de stemmen) en Marijn (met 9% van de stemmen) het minst favoriet. Tommie lijkt een flinke voorsprong te nemen met het merendeel (33%) van de stemmen. Het wordt steeds spannender nu er nog maar vijf potentiële Zorro’s over zijn. Wie is nu jouw favoriete Zorro?

Lees ook:Op Zoek naar Zorro: twee Zorro’s exit
Lees ook:Tommie is Zorro!
Lees ook:Ellen ten Damme gastpanellid Op Zoek naar Zorro
Lees ook:Onverwacht vertrek uit ‘Op Zoek naar Zorro’
Lees ook:‘Op Zoek naar Zorro’ stopt voor Mischa

27 Reacties // Reageer

27 thoughts on “Marijn is geen Zorro, wie is nu jouw favoriete Zorro?

  1. M.

    Roman is nog steeds mijn favoriet.

      /   Reply  / 
    1. Karin

      Next week GRAAG exit Dennis!!!!!

        /   Reply  / 
  2. Giioya

    Ik heb 2 favorieten; Tommie en Dennis. Maar ze zijn allemaal zo goed! En allemaal Zorro waardig!

    Dennis is ook echt een van mijn favorieten, maar mijn verstand zegt; ga niet te veel van hem houden, want hij gaat er helaas snel uit, met de reden dat hij geen 8 shows per week zou kunnen doen…

      /   Reply  / 
    1. Karin

      Dat trekt hij ook niet. Hij heeft geen basis. Bovendien zong hij vanavond ook niet zuiver.

        /   Reply  / 
      1. Giioya

        Ja, ik weet het! Maar hij heeft iets in zich van Zorro.

          /   Reply  / 
  3. Martijn

    Aangezien ik de voorspelling zaterdag goed had (Marijn exit!) gok ik op Tommie en Roman bij de laatste 3. Lijkt me dat Tommie met zijn bagage nu intussen wel eens weer aan een nieuwe hoofdrol toe is. Overigens ben ik vanaf het begin al overtuigd van Tommie, maar heb ik een idee dat het toch doorgestoken kaart is en dat Tommie (nu) al benaderd is voor een understudy/alternate Zorro. Zou de winnaar dan toch al bekend zijn? Roman heeft redelijk wat ervaring en draait nu ook al in het musicalcircuit mee bij een andere Stage-musical.

    Volgende week exit voor Mischa, heeft al een keer in de singoff gestaan, niet voor niets.

    Ik ben benieuwd wat er van mijn voorspellingen waar wordt.

      /   Reply  / 
    1. Angela

      Nee Dennis vliegt eruit!

        /   Reply  / 
      1. Krisje

        Ik vind Mischa, gezien zijn een newbie is, erg goed. En hij lijkt ook op een echte Zorro!

        Bovendien hoopt Willem volgens mij vanaf liveshow 1 al dat Dennis in de sing off komt, zodat hij hem eruit kan schoppen, dus ik hoop dat hij Mischa redt a.s. zaterdag.

          /   Reply  / 
  4. Karin

    Zegt mijn jongste ‘die Dennis heeft zijn stemoefeningen niet goed gedaan. En dat heeft hij wel nodig’. Haha #theateropvoeding? (Rake twit van Pien van Lambaart)

      /   Reply  / 
  5. Irene

    Onbegrijpelijk dat Dennis er nog steeds bij is (en ook nu weer zonder problemen door mocht). Hij zingt wel ok, maar doet verder niks met een nummer qua interpretatie. Het viel me ook op dat hij niet kan dansen. Hij is erg stijf.

      /   Reply  / 
  6. theavandermeer

    ga,alleen naar zorro,als mischa hoofdrol heb,anders zonde van mijn geld.
    ruud is goed voor jezus christ superstar
    en tommy,voor de musical robby wiliams
    en robin,weet ik zo gauw niet,uit te hoogte en koud

      /   Reply  / 
    1. Daniëlle

      Robin ?! komt er een nieuwe bij ??? :P

        /   Reply  / 
  7. S.

    Tommie was gisteren weer de beste. Tommie is ook echt mijn favoriet. Hij kan dansen, heeft een prachtige stem en ik vind dat hij ondanks zijn ‘blanke’ uitstraling, ook de looks heeft voor zorro. Tommie is ook gewoon een leuke jongen, die een grote ‘gunfactor’ heeft.
    Roman was ook erg goed. Bij de eerste 2 liveshows twijfelde ik een beetje aan hem, maar hij wordt steeds beter en hij is nu ook na Tommie mijn favoriet. Hij heeft misschien niet de beste stem, maar hij heeft zeker de looks en heeft een goed gevoel voor humor.
    Ruud heeft de krachtigste stem. Hij is heel erg goed. Hij is ook mijn nummer 3. Ik vind Ruud een hele spannende stem hebben, die mijn aandacht echt vasthoudt.
    Dennis heeft een goede stem, die gisteren goed tot zijn recht kwam. In het trio vond ik hem erg goed. Ik ben alleen bang dat hij niet een hele show kan dragen. 7 keer per week is behoorlijk zwaar en ik denk niet dat hij daar klaar voor is. Hij is een leuke man, maar van mij mag hij er wel uit.
    Mischa vind ik een te onstabiele stem hebben. Zijn stem is simpelweg niet volwassen genoeg, en hij mist ervaring. Mischa mag er van mij ook uit. Ik vond het terecht dat hij in de sing-off stond en ik begrijp Willem’s keuze ook. Hij kon Marijn geen 3x redden.
    Marijn vond ik goed, maar geen zorro. Ik vind het jammer dat hij de show moest verlaten, maar hij is volgens het publiek dus ook niet zorro, dat heeft Willem denk ik ook moeten inzien toen hij voor Mischa koos.
    Ik denk dat volgende week de sing-off tussen Mischa en Dennis zal zijn. Ik vermoed dat Willem Dennis naar huis stuurt, het is immers wel duidelijk geworden dat hij Dennis niet mag. Aan de andere kant zou het ook zo kunnen zijn dat hij Mischa naar huis stuurt, want hij heeft dan ook 3x in de sing-off gestaan.
    Ik denk en hoop in iedergeval dat Tommie, Roman en Ruud in de finale staan. Ik heb geen flauw idee wie het dan wint, want ik denk dat Roman steeds meer fans krijgt en Tommie en Ruud zijn beiden ook erg populair.

      /   Reply  / 
    1. Karin

      Dennis aub vaarwel! Mischa, Tommie, Ruud en Roman naar halve finale.

        /   Reply  / 
  8. Peet

    Vanaf het eerste moment lijkt de jury voorkeur te hebben. Met name Willem Nijholt.Iedereen heeft zijn talenten op zijn eigen manier. Niemand steekt er met kop en schouders bovenuit.

      /   Reply  / 
  9. Zorro de Musical

    Na afgelopen vrijdag is ramon mijn absolute favoriet.

      /   Reply  / 
    1. Karin

      Jouw held heet Roman (ipv Ramon).

        /   Reply  / 
  10. Lotte

    Marijn was toch wel een tikkie te oud he, voor Zorro ;-) . Maar kwalitatief gezien had Dennis er al lang uit gemoeten. Ik vind ‘m wel goed, de basis is er. Maar er mag nog wat opleiding tegenaan.
    Tommie, Ruud en Roman komen in de finale. Dat gevoel heb ik al vanaf het begin!

      /   Reply  / 
  11. Karin

    Chantal Janzen zaterdag in jury? Mwah!

      /   Reply  / 
  12. M

    Wat is er waar van het gerucht dat Tommy drugsproblemen heeft (gehad)? Ik vond dat hij afgelopen zaterdag hele grote pupillen had en heel erg zweterig was.

      /   Reply  / 
    1. Riche

      @ M .. Denk dat dat alleen maar rumoeren zijn.. Tommie heeft van begin af aan veel gezweet… Niet lullig maar als het werkelijk zo is.. hebben wij daar dan iets mee te maken??

        /   Reply  / 
      1. Tom

        Inderdaad wat hebben wij ermee te maken. Ik hoop alleen wel dat het niet waar is. Zat net zijn liedje van afgelopen zaterdag terug te kijken en zijn ogen zagen er inderdaad weird uit.

          /   Reply  / 
        1. sandrina

          Ik denk dat het niet waar is Tommie tekent gewoon in zijn gezicht vooral met al die zware weken.En ik denk toch niet dat hij dan een hoofdrol gaat krijgen.Ik vind het ook een heel raar bericht hij gaat als een speer en voor de finale komt zo’n roddel naar buiten.Het is volgens mij gewoon afgunst.Tommie heeft van de kandidaten het meest inlevingsvermogen dat vergt ook heel wat van je.Ook beweegt hij heel goed kortom hij is voor mij de ideale zorro en Ruud op de 2e plaats.

            /   Reply  / 
          1. Karin

            Hij was toch – net als Mischa – niet lekker? Dat is wat ik heb begrepen.

              /  
  13. Tom

    Ja ik denk ook niet dat het waar is, maar die grote pupillen vielen me wel op! Tommy is ook mijn favoriet!

      /   Reply  / 
  14. sandra

    Voor er weer roddelas in de omloop komen. Tommie en Mischa hadden volgens Frits de hele week zware griep gehad. En dan nog je ding doen onder de erg warme lampen. Tommie was erg aan het zweten. Ondanks dat heeft hij het zaterdag erg goed gedaan. Ik denk dat de finale tussen Ruud, Tommie en Roman zal gaan. Ik hoop zelf dat Ruud wint.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>